Εκδήλωση βράβευσης τοπικών ομάδων του Δήμου Σαρωνικού, για την άνοδο κατηγορίας

Εκδήλωση βράβευσης τεσσάρων τοπικών ομάδων που ανέβηκαν κατηγορία στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού, την Κυριακή 4 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο του Δήμου.

Ειδικότερα, βραβεύθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες των ομάδων:

  • Ομάδα μπάσκετ κορασίδων Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου (Α.Ο.Λ.), για την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ
  • Ομάδα μπάσκετ νεανίδων Α.Ο.Λ. για την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ
  • Ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Καλυβίων (Π.Α.Ο.Κ.) για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ
  • Ομάδα μπάσκετ γυναικών του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Καλυβίων (Γ.Α.Σ.Κ.) για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Απευθύνοντας χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται για πρώτη φορά, με στόχο την επιβράβευση των ομάδων που διακρίθηκαν στα φετινά πρωταθλήματα, αλλά και της προσπάθειας όλων των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας. Είμαστε τυχεροί γιατί σε κάθε δημοτική κοινότητα υπάρχουν πυρήνες που υπηρετούν και προάγουν τον αθλητισμό, προσφέροντας υγιείς διεξόδους στα παιδιά μας, αλλά και ευκαιρίες άθλησης και εκτόνωσης σε πολίτες κάθε ηλικίας. Ως Δήμος βρισκόμαστε δίπλα στα τοπικά μας σωματεία, όχι μόνο επιβραβεύοντας, αλλά και στηρίζοντας έμπρακτα τη δραστηριότητά τους. Έχουμε παραχωρήσει στις ομάδες μας τα ανοιχτά γήπεδα και τα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου και φροντίζουμε, όχι μόνο για τη σωστή λειτουργία και συντήρησή τους, αλλά και για τη διαρκή αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού τους.»

Ο κ. Σωφρόνης αναφέρθηκε επίσης στην έγκριση της χρηματοδότησης για αντικατάσταση των χλοοταπήτων στα γήπεδα Καλυβίων και Κουβαρά, σε συνέχεια σχετικών μελετών του Δήμου Σαρωνικού, ενώ τόνισε ότι παρά τα περιορισμένα οικονομικά μέσα, ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τη λειτουργία των τοπικών αθλητικών σωματείων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης και απένειμαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα οι Αντιδήμαρχοι, κ. Βασίλης Μπούτσης και κ. Πέγκυ Γεωργοπούλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων, κ. Μάκης Κολαξής, ο Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σπύρος Δημητρίου η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Γκίνη, καθώς και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Καλυβίων, κ. Κωνσταντίνα Μπουλαμάτση, κ. Λάβδας Λεωνίδας και κ. Ελισάβετ Λαζαρίδου. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.