Διακόπηκαν οι εργασίες του αντιπλημμυρικού έργου της Αναβύσσου

Με έγγραφό της η εργοληπτική εταιρεία ΠΡΙΣΜΑ ΔΟΜΗ, το οποίο απευθύνεται προς την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής, ανακοινώνει ότι έχει διακόψει το έργο από 19/12/2014 και ότι υπαίτιος της διακοπής είναι η ίδια η Περιφέρεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η διακοπή οφείλεται στις καθυστερήσεις, αφενός της Αρχαιολογικής υπηρεσίας που ανασκάπτει την οδό Μικράς Ασίας, η καθυστέρηση του Ο.Τ.Ε. στην διευθέτηση των δικτύων του και τέλος η ΕΥΔΑΠ η οποία έχει εγκαταστήσει . έναν αγωγό παραλλήλως της οδού Κυριακοπούλου

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η ασυνεννοησία των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, που έχουν σχέση με το έργο, καθυστερούν την ολοκλήρωσή του με θύματα τους πολίτες που ταλαιπωρούνται αφάνταστα από το ημιτελές έργο, σε άσχημες καιρικές συνθήκες, με κλειστούς ή πλημμυρισμένους δρόμους.
Σε επικοινωνία μας με τον Αντιδήμαρχο Σαρωνικού κ. Ηλία Μπουκοβάλα, μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος κάνει προσπάθειες να πιεστούν, η Αρχαιολογική υπηρεσία, ο ΟΤΕ και η ΕΥΔΑΠ, ώστε να τελειώσουν τις εργασίες στο κομμάτι της δικής τους ευθύνης, για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το έργο.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.