ΔΕΗ: Δεν Έχουμε Ηλεκτρικό. ΟΤΕ: Ούτε Τηλέφωνο Έχουμε

διακοπή τηλεφώνουΜετά τις συχνότατες διακοπές ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή της Αναβύσσου και της Παλαιάς Φώκαιας, είτε λόγω βλαβών, είτε λόγω έργων, τώρα ήρθε και η σειρά του ΟΤΕ. 

Από χθες Πέμπτη 12/2/2016 και για δεύτερη ημέρα, έχει διακοπεί η σύνδεση του ΟΤΕ σε περιοχές της Παλαιάς Φώκαιας, λόγω καλωδιακής βλάβης και όπως πληροφορούν ή περίοδος αποκατάστασης θα είναι από δύο (2) έως (5) ημέρες. 

Διακοπή σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας, έχουν και τα εναλλακτικά δίκτυα, γιατί ο ΟΤΕ είναι ο κύριος πάροχος.

Ήδη η Vodafone σταθερή (πρώην HOL) έχει δώσει περιθώριο επιπλέον δωρεάν συνομιλιών, μέσω κινητού στους συνδρομητές της που θα το ζητήσουν, για όσο διάστημα συνεχίζεται η διακοπή, ενώ προωθεί επίσης δωρεάν, προς τα κινητά της Vodafone, τις κλήσεις που θα έχαναν οι συνδρομητές της σταθερής. 

Το ίδιο ισχύει και για το internet, όπου η εταιρεία έχει δώσει δωρεάν επιπλέον  χρήση δεδομένων, για την εξυπηρέτηση των συνδρομητών της που το ζήτησαν. Ενδεχομένως το ίδιο να έχουν κάνει και οι άλλες εταιρείες κινητής.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.