Δήμος Σαρωνικού: Πρόγραμμα τουριστικής προβολής

Δήμος Σαρωνικού: Πρόγραμμα τουριστικής προβολής

Ο Δήμος Σαρωνικού ενέκρινε το Ετήσιο Πρόγραμμα Προβολής του συνολικού κόστους 25.000 ευρώ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1. Παραγωγή της νέας εικαστικής ταυτότητας ανάδειξης και προβολής του Δήμου. Μία σύγχρονη απεικόνιση που, βασισμένη στις τάσεις και τις ανάγκες των νέων μορφών επικοινωνίας και δικτύωσης, θα προσδώσει στο Δήμο τα στοιχεία εκείνα που θα βοηθήσουν στην ενοποίηση του τουριστικού προϊοντικού του χαρτοφυλακίου.

2. Μελέτη γραφιστικής αποτύπωσης της νέας εικαστικής ταυτότητας του Δήμου σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και λειτουργικής χρήσης για οποιαδήποτε ενέργεια προβολής και προώθησης του Δήμου. Θα συνοδεύεται δε από δεδομένο εγχειρίδιο εφαρμογών σχετικό με τις όποιες ανάγκες παραγωγής μπορεί να προκύψουν

3.Ψηφιακή καταγραφή (ενοικίαση υλικών για φωτογραφία και βιντεοσκόπηση) του βασικότερου μέρους του τουριστικού αποθέματος του Δήμου.

4. Δημιουργία της ιστοσελίδας saronikos.gr (που αποτελεί ήδη κατοχυρωμένη ονομασία) ως πλατφόρμα ανάδειξης και προβολής του τουριστικού προφίλ και των προϊόντων του Δήμου

5. Πραγματοποίηση πιστοποιημένων μεταφράσεων των σχετικών κειμένων προβολής (σταθερή απαίτηση του ΕΟΤ από πιστοποιημένο μεταφραστικό φορέα)στις γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά

6. Έκδοση μικρού και ευέλικτου δίγλωσσου (ελληνικά-αγγλικά) τουριστικού εντύπου διάδοσης της τουριστικής ταυτότητας και των προϊόντων του Δήμου και το οποίο θα διατίθεται δωρεάν στο κοινό, σε κάθε τουριστικό σημείο του Δήμου καθώς ίσως και σε επιλεγμένα σημεία εκτός Δήμου.

7. Σχεδιασμός-προμελέτη καταγραφής, καθαρισμός & ανάδειξη μονοπατιών για την προώθηση του αθλήματος τουmountainbike αλλά και του περιπατητικού τουρισμού στο δάσος Κουβαρά, την Παλαιά Φώκαια και τη Σαρωνίδα.

8. Κάλυψη αναγκών σε είδη επικοινωνιακής προβολής της τουριστικής ταυτότητας και των σχετικών προϊόντων καθώς και presskit του Δήμου.

9. Πραγματοποίηση δημοσιογραφικού famtrip (οργανωμένη επίσκεψη γνωριμίας) για Έλληνες συντάκτες του τουριστικού ρεπορτάζ αλλά και ειδικών τουριστικών εκδόσεων.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Δήμος Σαρωνικού: Πρόγραμμα τουριστικής προβολής”

  1. Ο/Η Falco Tinnunculus λέει:

    ΩΧ κι άλλο λογότυπο ξανά….

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.