Γεύμα Καραμανλή Κωνσταντέλλου Παπανικολάου στη Σαρωνίδα

Κινητικότητα παρατηρείται και στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία εικοσιτετραώρα έχουν ενταθεί οι εισηγήσεις προς τον πρώην πρωθυπουργό προκειμένου να αναλάβει κάποια νέα πρωτοβουλία είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο για να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του newsit, o πρώην πρωθυπουργός χθες το βράδυ γευμάτισε με «γαλάζια» αυτοδιοικητικά στελέχη σε ταβέρνα στη Σαρωνίδα. Ανάμεσα στα αυτοδιοικητικά στελέχη ήταν ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας -Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Ο κ. Καραμανλής είχε την ευκαιρία να ακούσει τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και τις απόψεις τους για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, οι οποίοι τον προέτρεψαν να πάρει πρωτοβουλίες. Ενώ ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό τους χωρίς να ανοίξει περαιτέρω τα χαρτιά του για ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του.

Πάντως ήδη ο κ. Καραμανλή στο παρασκήνιο έχει προχωρήσει σε κινήσεις προκειμένου έστω και την ύστατη στιγμή να βρεθεί μια λύση που θα τη στηρίξουν οι εταίροι, η κυβέρνηση και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την πλευρά της Συγγρού, δεν φαίνεται, όμως, να υπάρχει αισιοδοξία για το ότι μπορεί να βρεθεί έστω και την ύστατη στιγμή λύση, με πολλά «γαλάζια» στελέχη να μην …συγκινούνται από την σημερινή κινητικότητα που παρατηρείται.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.