Βράβευση επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του Δήμου Σαρωνικού

Ο Δήμος Σαρωνικού διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των νέων φοιτητών, επιτυχόντων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014, στις 18:00 στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού. (Φωτογραφία από προηγούμενη εκδήλωση).

Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα απονεμηθούν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης στους ενήλικες αποφοίτους, οι οποίοι παρακολούθησαν επιτυχώς τα επιμορφωτικά προγράμματα του Κ.Δ.Β.Μ. Σαρωνικού κατά το έτος 2013-2014.

Η νέα Δημοτική Αρχή Σαρωνικού διοργανώνει για πρώτη φορά κοινή εκδήλωση βράβευσης όλων των μαθητών του Δήμου. «Ο Δήμος Σαρωνικού είναι ενιαίος και αδιαίρετος και αυτό θέλουμε να γίνει πράξη, να γίνει κοινή αντίληψη όλων. Βραβεύουμε τους μαθητές μας και νυν φοιτητές, αφιερώνοντας τη συγκεκριμένη ημέρα στους κόπους και τις προσπάθειές των προηγούμενων ετών, οι οποίοι επισφραγίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, απονέμουμε τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των αποφοίτων του Κ.Δ.Β.Μ. Σαρωνικού τονίζοντας ότι η εκπαίδευση δεν έχει ηλικιακά όρια» σημειώνει ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης.

Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014, ο Δήμος Σαρωνικού επιβραβεύει την ουσιαστική συμβολή του ρόλου της εκπαίδευσης στη διαμόρφωση προσωπικοτήτων και στην ανάπτυξη της γνώσης καλώντας όλους τους δημότες και επισκέπτες στην εορταστική αυτή εκδήλωση.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.