«Αστυνόμευση – Μέτρα προστασίας της ζωής και της περιουσίας στο Δήμο Σαρωνικού»

Ημερίδα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρωνικού – Ανάβυσσος 24 Φεβρουαρίου 2019

Εισηγητής του θέματος εκ μέρους της ομοσπονδίας ήταν ο Γενικός Γραμματέας κος Άγγελος Φραγκόπουλος, όπου μετέφερε αυτό που αισθάνεται και βλέπει ο απλός πολίτης στην καθημερινότητά του για τα θέματα ασφάλειας καθώς και μια σειρά προτάσεων για διαβούλευση.
Βασικός εισηγητής ήταν ο κος Άγγελος Αγραφιώτης Σύμβουλος Διαχείρισης Κινδύνου και Γενικός Διευθυντής της Α&Κ Risk Management Consulting. Στη πολύ σημαντική ανάλυσή του ο κος Αγραφιώτης παρουσίασε απλές συμβουλές – προτάσεις – μέτρα προστασίας του πολίτη για μεγάλη γκάμα «κινδύνων». 

Την εκδήλωση εμπλούτισαν με τις πολύ ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις τους ο κος Κορομπλής Κωνσταντίνος διοικητής Ασφαλείας Καλυβίων και ο κος Κόκκαλης Χρήστος Διοικητής Ασφάλειας Αναβύσσου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι, Γιώργος Σωφρόνης Δήμαρχος Σαρωνικού, Κωνσταντίνος Κατσίκης βουλευτής των ΑΝΕΛ, Όλγα Κετέογλου Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αναβύσσου, Σπύρος Χυσίρογλου πρόεδρος ΔΗΜΤΟ, Μέλη Δ.Σ. των συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας.
Χαιρετισμό απηύθυναν οι κύριοι, Σάββας Γκέραλης αναπληρωτής Δήμαρχος – εκ μέρους του Δημάρχου Σαρωνικού, Σταμάτης Γκίνης Αντιδήμαρχος Σαρωνικού και Χρήστος Τσιγαρίδας Ταξίαρχος εν αποστρατεία και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Σαρωνικού.
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρωνικού θα επεξεργαστεί το πολύ χρήσιμο υλικό και σε συνεργασία με τα μέλη του θα διαμορφώσει πλαίσιο προτάσεων πάνω σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.
Βάγια Τολιοπούλου
Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.