Απάντηση του κ. Δημήτρη Βόγγολη στην ανακοίνωση περί ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Αθλητικού Κέντρου Αναβύσσου

Αν η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ (Αθλητική Ένωση Σαρωνίδας Αναβύσσου Φωκαίας «ο Κούρος»), θεωρεί ανακρίβειες τα δημοσιευθέντα, να μας το γνωρίσει ότι δεν έχουν έτσι τα γεγονότα και αν «υπάρχουν παρανοήσεις, σκόπιμες διαστρεβλώσεις καθώς και κακόβουλα σχόλια» να τα κοινοποιήσει και να γίνουν γνωστά σε όλους τους Δημότες. Αφού λοιπόν όπως ομολογεί, η ΑΕΣΑΦ Κούρος ότι «Η δαπάνη της ανέγερσης αυτής, καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μέσω ειδικού λογαριασμού στο φορέα με την επωνυμία «Αθλητική Ένωσις Σαρωνίδας Αναβύσσου Φωκαίας Κούρος», επιβεβαιώνεται σαφώς ότι μέρος των δικαιωμάτων αυτών, ανήκουν και στη Σαρωνίδα μιας και η επιδότηση κάλυπτε και την πρώτη ενότητα στο λογότυπο του φορέα.

Από αυτήν και μόνο την παράγραφο γίνεται αντιληπτό στον καθένα ότι, το δικαίωμα χρήσης του γηπέδου κάλυπτε και την Σαρωνίδα, η οποία τόσα χρόνια το στερήθηκε και περιφέρεται από γήπεδο σε γήπεδο παρακαλώντας, ενώ η ΓΓ Αθλητισμού την συμπεριέλαβε στην ανωτέρω δαπάνη.

Ερωτήσεις:

1ον Η σύμβασης παραχώρησης του γηπέδου αληθεύει ότι έληξε το Νοέμβριο του 2015 ; ναι ή όχι;
2ον Υπάρχει σχετικό έγγραφο παράτασης της συμβάσεως; Άν ναι, παρακαλούμε να δημοσιοποιηθεί άμεσα!
3ον Η κατασκευαστική εταιρεία ΝΟΕ αληθεύει ότι δεν πληρώθηκε; Ποια η δικαιολογία; Και ποια η απόφαση του δικαστηρίου στο οποίο είχε προσφύγει;
4ον Ποιο το νόημα της φράσεως «επισήμανσης ότι προτεραιότητα γύμνασης θα έχουν τα παιδιά της περιοχής»; Με ποια λογική τα παιδιά της Σαρωνίδας εξαιρούνται του δικαιώματος αυτού; Υπενθυμίζω ότι η Σαρωνίδα είναι πρώτη στο λογότυπο του φορέα.
5ον Τίνι τρόπο νομιμοποίησε τις εγκαταστάσεις το 2013; Και με ποιου την υπογραφή;

Με βάση την σύμβαση που είχε υπογραφεί από τον τότε πρόεδρο του Σωματείου κ. Στέλιο Κανελλόπουλο, προέβλεπε ουσιαστικά ότι σε οποιαδήποτε μορφή και αν ευρίσκονταν οι εγκαταστάσεις, μετά το πέρας του χρόνου λήξης της συμβάσεως, περιέρχονται στην αποκλειστική δικαιοδοσία του Δήμου.

…Λυπάμαι γιατί τόσα χρόνια ο Δήμος δεν έδωσε την λύση και είναι ακόμη πιο λυπηρό, παράγοντες του Αθλητισμού που υποτίθεται ότι συμβάλλουν και κόπτονται για τον Αθλητισμό, ταλαιπωρούν με πνεύμα Αντιαθλητικό Σωματεία και κοινωνία.

 

Δημήτρης Βόγγολης

Πρόεδρος   ΝΟΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.