Έφαγε πόρτα – Δεν θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές

Δεν θα υλοποιηθεί ο διακαής πόθος του πρώην Δημάρχου Σαρωνικού και νυν Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, να εκτεθεί υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, αφού δεν πήρε το «πράσινο φως» από την Κουμουνδούρου.
Η απόρριψή του διανθίστηκε από το γνωστό και αναμενόμενο σ΄ αυτές τις περιπτώσεις «Έχω αναλάβει μιαν αποστολή και δεν πρόκειται να την εγκαταλείψω».
Εάν ο κ. Φιλίππου δεν είχε πρόθεση να εκτεθεί υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές και δεν περίμενε την έγκριση από την Κουμουνδούρου, δεν θα ανακοίνωνε στις 15 Δεκεμβρίου την απόφασή του να παραμείνει στην Αντιπεριφέρεια, θα απαντούσε αμέσως με την μόχλευση του θέματος από τα μέσα ενημέρωσης, πριν από αυτήν την ημερομηνία. Απλώς από το κόμμα του «άναψαν κόκκινο» ότι δεν θα εκτεθεί στις βουλευτικές εκλογές και έτσι θα συνεχίσει να «εκτίθεται» στην Αντιπεριφέρεια.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.