Έναρξη σχολικής χρονιάς στον Δήμο Σαρωνικού με τον καθιερωμένο αγιασμό».

 

IMG_1384Αγιασμός τελέστηκε σε όλα τα σχολεία του Δήμου Σαρωνικού την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Δήμαρχος, κ. Γιώργος Σωφρόνης παρευρέθηκε  στον αγιασμό σε αρκετές σχολικές μονάδες σε όλο τον Δήμο Σαρωνικού, προκειμένου να ευχηθεί στους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς, να έχουν μια δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά.

IMG_1407IMG_1391«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά και από την πλευρά μας φροντίζουμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για την απρόσκοπτη αφοσίωση μαθητών και εκπαιδευτικών στις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις. Όλες τις προηγούμενες ημέρες οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας, μαζί με την Πολιτική Προστασία και τους υπαλλήλους πυρασφάλειας του Δήμου προχώρησαν σε εργασίες ευπρεπισμού και καθαρισμού των σχολικών μονάδων, ώστε να είναι έτοιμα τα σχολεία να υποδεχτούν την μαθητική κοινότητα. Γνωρίζουμε ότι και φέτος υπάρχουν αρκετά προβλήματα, τα οποία δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Δήμου, αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την ταχύτατη επίλυσή τους» τόνισε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Σωφρόνης στους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.