Επίσκεψη των μαθητών της Στ’ τάξης του 3ου Δημοτικού Καλυβίων – Λαγονησίου στον Δήμαρχο Σαρωνικού

Οι μαθητές της Στ’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων – Λαγονησίου συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Σαρωνικού, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014.

Η επίσκεψή τους είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα ώστε να γνωρίσουν από κοντά τη διοικητική δομή και λειτουργία του Δήμου. Οικοδεσπότης και ξεναγός τους στο Δημαρχείο ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχος, κ. Γιώργος Σωφρόνης. Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τους νεαρούς μαθητές και τους μίλησε αναλυτικά για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, τις υπηρεσίες προς τους δημότες αλλά επιπλέον ζήτησε τη δική τους συμμετοχή στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ο Δήμαρχος πρότεινε στους μαθητές μετά το τέλος της επίσκεψής τους να σκεφτούν και να καταγράψουν τις δικές τους προτάσεις, για τις όποιες βελτιώσεις πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να γίνουν με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρότασή του.

«Οι μαθητές που μας επισκέφτηκαν σήμερα, είναι οι αυριανοί πολίτες του Δήμου μας, του Δήμου τον οποίο θέλουμε να οδηγήσουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Σήμερα, εργαζόμαστε εντατικά προκειμένου να κατορθώσουμε να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες που θα προσφέρουν σε όλους και κυρίως στα παιδιά μας πιο αισιόδοξο και ευοίωνο μέλλον. Θέλουμε την ενεργό συμμετοχή όλων, γι’ αυτό και ζήτησα από τα παιδιά τις ιδέες και τις προτάσεις τους σχετικά με τις υπηρεσίες του Δήμου. Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε πως εκείνα οραματίζονται το καλύτερο γιατί η άποψή τους είναι αυθόρμητη και ειλικρινής. Χαίρομαι να συναντώ νέους ανθρώπους και τους ευχαριστώ πολύ που ομόρφυναν με τα νιάτα και τη φρεσκάδα τους το Δημαρχείο, όπως ευχαριστώ και τις δασκάλες τους για την πρωτοβουλία που είχαν. Όλοι οι μαθητές αλλά και όλοι οι πολίτες είναι ευπρόσδεκτοι και προσωπικά είμαι πάντα εδώ γι’ αυτούς, συμπαραστάτης και αρωγός τους.» σημείωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.