Έκρηξη εγκληματικότητας: Κοιμούνται με τις καραμπίνες στα Καλύβια Αττικής (βίντεο)

Ανήσυχοι και έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους δηλώνουν οι κάτοικοι στα Καλύβια Αττικής μετά από την έκρηξη εγκληματικότητας που παρατηρείται στην περιοχή τους.

«Κοιμάμαι με την καραμπίνα στο πλάι μου. Αν τους βρω μέσα στο σπίτι μου θα τους καθαρίσω», δηλώνει κάτοικος της νοτιοανατολικής Αττικής κρατώντας το όπλο του μπροστά στη κάμερα του Alpha. «Δεν το γεμίζω το όπλο ωστόσο γιατί δεν θέλω να το βρουν γεμάτο να κοιμάμαι, να μου το πάρουν και να με σκοτώσουν».

Οι ώρες των εισβολών ποικίλουν καθ΄όλη τη διάρκεια της μέρας. Άλλο θύμα που μίλησε στο ρεπορτάζ ανέφερε πως σε μισή ώρα οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε 5 σπίτια. Στο δικό τους μπήκαν 20:30 το βράδυ και έκλεψαν κοσμήματα και αντικείμενα αξίας περίπου 3.000 ευρώ. «Δεν πρόλαβαν τη πρώτη μέρα να τελειώσουν το έργο τους έτσι ξαναγύρισαν», σχολίασε ο κάτοικος. «Επέστρεψαν την επόμενη για να κλέψουν τις γούνες που δεν είχαν πάρει την προηγούμενη».

Σε άλλη περίπτωση οι κακοποιοί δηλητηρίασαν το σκύλο φύλακα ενός σπιτιού για να μπορέσουν να εισβάλουν με την ησυχία τους. «Μέσα σε δέκα λεπτά είχαν αδειάσει και το δικό μου σπίτι και της αδελφής μου», ανέφερε ένα τρίτο θύμα των διαρρηκτών.

Σ.Σ. Μήπως τελικά το σχέδιο για την συγχώνευση των Α.Τ. Καλυβίων και Αναβύσσου είναι σωστό και πρέπει ο Δήμος και οι Κοινωνικές Οργανώσεις  να διεκδικήσουν την αύξηση των περιπόλων της ΔΙΑΣ και βελτίωση του εξοπλισμού της; Γιατί όπως διαπιστώνεται η έξαρση της εγκληματικότητας υπάρχει και με την υφιστάμενη λειτουργία τριών Α.Τ. στον Δήμο Σαρωνικού. 

Πηγή: POLICENEWS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.