Ψήφισμα της Ένωσης Γονέων Μαρκοπούλου, για την διάθεση χώρων άθλησης

Η Ένωση Γονέων και οι Σύλλογοι Γονέων του δήμου Μαρκοπούλου αφουγκραζόμενοι τη δραματική έλλειψη κοινόχρηστων χώρων και χώρων άθλησης στο Δήμο μας, προχώρησαν στη συμβολική συλλογή υπογραφών για αυτό το λόγο.

Η πόλη του Δήμου Μαρκοπούλου βρίσκεται σε ημιαστική περιοχή και διαθέτει λιγότερες παιδικές χαρές από περιοχές με πυκνή δόμηση! Αυτό είναι ανεπίτρεπτο και ντροπή να συμβαίνει, όταν μάλιστα προβλέπεται από τον πολεοδομικό και ρυμοτομικό σχεδιασμό.

Γι’ αυτό τον λόγο, καλούν το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να προβούν άμεσα σε ενέργειες καθαρισμού και σηματοδότησης όλων των κοινόχρηστων χώρων που προβλέπονται από το ρυμοτομικό σχέδιο των πόλεων του Μαρκόπουλου και του Πόρτο Ράφτη, επισκευής και συντήρησης των ήδη υπαρχόντων παιδικών χαρών και δημιουργίας νέων.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.