Υπό διάλυση η παράταξη του Δημήτρη Λουκά

Μιχάλης-Μαθιουδάκηςloosaa - ΑντίγραφοΑπανωτά κτυπήματα δέχεται η παράταξη του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, από τις αλλεπάλληλες ανεξαρτητοποιήσεις στελεχών της.

Μετά την κα Ιωάννα Κουλουβράκη η οποία είχε ανεξαρτητοποιήθηκε  τον περασμένο Μάιο (Δείτε εδώ), όντας Αντιδήμαρχος, ήρθε και η παραίτηση της Δημοτικής Συμβούλου κας Φρόσως Σίνη και να τριτώσει το κακό με την ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Η κόντρα του Δημάρχου με τον κ. Μαθιουδάκη έχει ιστορικό μετά την “απαλλαγή” του από τα καθήκοντα του υπευθύνου πολιτικής προστασίας, τον οποίο καθαίρεσε με mail (Δείτε εδώ)

Οι δύο ανεξαρτητοποιηθέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι έστειλαν επιστολές στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου οι οποίοι αναφέρουν ως κύρια αιτία της ανεξαρτητοποίησής τους εμφανίζονται η αδυναμία συνεργασίας και επικοινωνίας με τον Δήμαρχο, αλλά και η διαφωνία τους σε βασικές επιλογές της παράταξης.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του κ. Μαθιουδάκη, στο κείμενο της παραίτησής του, στην συνεχή απαξιωτική συμπεριφορά του Δημάρχου προς τα μέλη της παράταξης, τους οποίους αντιμετωπίζει με Λουδοβικισμό, έπαρση και αλαζονεία, αποφεύγοντας να συνθέτει, δείχνοντας έλλειψη στοιχειωδούς σεβασμού προς τους Συμβούλους της Παράταξης και το πρόσωπο μου.

Να σημειωθεί ότι μετά την αναξαρτητοποίηση των δύο Δημοτικών Συμβούλων, η παράταξη του Δημάρχου  “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ” δεν έχει πλέον πλειοψηφία, αφού διαθέτει πλέον 13 δημοτικούς συμβούλους σε σύνολο 27  του Δημοτικού Συμβουλίου Λαυρεωτικής.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Υπό διάλυση η παράταξη του Δημήτρη Λουκά”

  1. Ο/Η Leon λέει:

    Ε, του χρειαζότανε του Λουκά και που είσαι ακόμα ..

    τα χειρότερα έπονται . σε λίγο θα είναι δήμαρχος μόνο για να υπογράφει πιστοποιητικά γέννησης .

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.