Υπάρχει εκεί έξω ένας απατεώνας…..

«Υπάρχει εκεί έξω ένας απατεώνας που τριγυρνά σε χωριά και πόλεις και λέει ότι έχει 600 δισ. ευρώ στην άκρη και είναι σε θέση να ξεπληρώσει τα χρέη όλων των Ελλήνων. Όχι μόνο το δημόσιο χρέος αλλά και τα ιδιωτικά. Έχει ανοίξει γραφεία σε όλη την Ελλάδα και λέει ότι θα κατέβει στις εκλογές. Όταν η πολιτική παραδίδεται στη δημαγωγία δεν θα αργήσει η στιγμή που θα γίνει πιστευτός αυτός που υπόσχεται το μοίρασμα 600 δισ.».
Αυτά είπα στη Βουλή τον Οκτώβριο. Και μετά από μερικές μέρες ο Σπύρος Δανέλλης ζήτησε από τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών να κάνουν ότι πρέπει για να σταματήσουν την απατεωνιά του Σώρρα.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βέβαια, δεν ασχολούνται με τους νεοαπατεώνες – κάποιοι ίσως να νιώθουν και μια μακρινή συγγένεια.

  • Έταζαν ότι θα διαγράψουν το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους και ο Σώρρας υπόσχεται ότι θα εξαγοράσει ο ίδιος το δημόσιο χρέος.
  • Έλεγαν ότι η μόνη λύση για τα κόκκινα δάνεια είναι η σεισάχθεια οφειλών προς τις τράπεζες και ο Σώρρας λέει ότι θα πληρώσει ο ίδιος από το λογαριασμό των 600 δισ. όλα τα ιδιωτικά χρέη.
  • Έλεγαν ότι τα μνημόνια καταργούνται με ένα νόμο και ένα άρθρο και ο Σώρρας λέει ότι τα μνημόνια θα τα καταργήσουν οι πολέμαρχοι της συμπαντικής συνειδητότητας.
  • Είναι μεγάλη, λοιπόν, η κουβέντα που πρέπει να γίνει στην κοινωνία για τους λαϊκιστές, τους δημαγωγούς και τελικά τους πολιτικούς απατεώνες.

Τώρα όμως, η Δικαιοσύνη πρέπει να καθαρίσει το τοπίο από τους κοινούς απατεώνες. Ας προστατεύσουμε τους πολίτες τουλάχιστον απ’ αυτούς.

Σταύρος Θεοδωράκης Επικεφαλής του Πουαμιού


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Υπάρχει εκεί έξω ένας απατεώνας…..”

  1. Ο/Η Πάνος λέει:

    Δεν έχει σημασία αν λέει την αλήθεια η οχι αλλά και ποιός το λέει! Οχι ομως ο Θεοδωράκης!Αλήθεια το κανάλι, το κύκλωμα που τον ανάδειξε ποσες κυβερνησεις, πολιτικές, οικονομίες διαδικασίες κατευθυνε? Ποσα πράγματα απο την απελευθερωση και μετά θα είχαν αλλάξει. Αλλοι εφτιαχναν γεφυγες και αλλοι βιλλες και περιουσίες στην Ελβετία. Ασε λαμογιο οχι οτι ο Σωρρας θα λυσει κανένα πρόβλημα.Απλά βρήκε τρούπα και τρουπωσε οπως ελεγε και ο Βουτσάς! Αν είναι κανονικός δεν μπλέκεις με την πολιτική! Βρωμάει σαπίλα

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.