Τα τμήματα της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΥ για τη χρονιά 2017 – 2018

Η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ κλείνοντας μια ακόμη πετυχημένη αθλητική χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και χαρές πού πρόσφερε στον φίλαθλο κόσμο τής περιοχής μας πρωταγωνιστώντας στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β κατ. ΕΣΚΑ επιθυμεί να τους ευχαριστήσει δημόσια για την στήριξη πού πρόσφεραν στην ομάδα μπάσκετ. 

Η χρονιά που έρχεται με την εμπειρία πλέον τής κατηγορίας και έχοντας ολοκληρώσει σχεδόν το (ρόστερ ) της διατηρώντας κατά κύριο λόγο ολόκληρο το κορμό της ομάδας: ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΤ.ΠΑΞΙΝΟΣ  ΣΩΚΡ-ΜΠΑΛΟΠΗΤΟΣ Γ-ΜΠΙΡΜΠΑΣΝ-ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ Δ-ΜΑΡΚΟΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚ-ΤΣΟΛΑΣ ΣΤ-και ενισχυόμενη ακόμα περισσότερο με τις μεταγραφές των ΨΩΜΑΔΕΡΗΣ Γ-ΑΝΤΩΝΊΟΥ Γ και ΖΕΚΑΚΟΥ ΝΙΚ είναι σίγουρο και βέβαιο ότι και τη νέα χρονιά θα πρωταγωνιστήσει και πάλι και θα διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις την άνοδο της στην Α.κατ. ΕΣΚΑ. 

Τα τελευταία χρόνια Η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ κράτησε τα σκήπτρα στο ερασιτεχνικό μπάσκετ της Αν.Αττικής μέσα από την δική σας στήριξη. Σήμερα θέλουμε να καλέσουμε όλα τα παιδιά και τούς νέους τής περιοχής μας να πυκνώσουν τις υποδομές τις ακαδημίες το παιδικό και το εφηβικό τμήμα μαθαίνοντας τα μυστικά του με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών μας, στο άθλημα που καθημερινά μας κάνει υπερήφανους σαν Έλληνες. 

Για την επόμενη αθλητική χρονιά 2017-2018 στην ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα :

  1. – ηλικίες 5-7 ετών  (s.mini)
  2. – ηλικίες 8-9 ετών  (mini )
  3. -ηλικίες 10-12 ετών (Παμπαίδες )
  4. -ηλικίες 13-16 ετών (Παίδες 1 Αγωνιστικό)
  5. -ηλικίες 13-16  ετών (Παίδες 2 μη αγωνιστικό -προπονητικό )
  6. -ηλικίες 16-18 ετών (Εφηβικό Αγωνιστικό )
  7. -Ανδρών Πρωτάθλημα Β ΕΣΚΑ 

Πληροφορίες -εγγραφές την 1η Σεπτέμβρη 2017 τηλ 229104041

Καλό καλοκαίρι 

Ο Αρχηγός του Τμήματος Μπασκετ 

Γιώργος Σπυρίδης 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.