Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς. Δείτε αν επελεξαν το παιδί σας

PAIDIKOSΑνακοινώθηκαν από την ΕΕΤΑΑ οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων και μη voucher ανά δήμο για τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην ειδική εφαρμογή και στη διεύθυνσηhttp://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2016/20160824_goneis-oristika/index.html και συμπληρώνοντας τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που έχουν γράψει στην αίτησή τους για να δουν τα οριστικά αποτελέσματα.

Οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, όπως έχουν ήδη ανακοινώσει πολλοί δήμοι της χώρας, ξεκινά από αύριο Πέμπτη έως και την 1η Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα οι γονείς από αύριο θα πρέπει να προσκομίσουν στη δομή της επιλογής τους, την «αξία τοποθέτησης» (voucher), να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση και να γίνει η εγγραφή του παιδιού τους.

Ειδικότερα η διαδικασία έχει ως εξής:
Με την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων κατάταξης ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα, στον πίνακα θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher).
Οι μητέρες θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ.
Για όσους κατόχους/ωφελούμενους δήλωσαν τους φορείς/δομές του ενδεικτικού και μη δεσμευτικού καταλόγου, η ΕΕΤΑΑ θα ενημερώσει με ανάρτηση στον ιστότοπό της, εάν βάσει της δήλωσης του φορέα/ δομή υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
Ωστόσο η διαδικασία της σύζευξης είναι ενδεικτική και δεν παράγει δεσμευτικά αποτελέσματα τόσο για τον Φορέα / Δομή όσο και τον ωφελούμενο/κάτοχο «Αξίας Τοποθέτησης» (Voucher). ΄Ετσι, οι ωφελούμενοι μπορούν να απευθυνθούν για την εγγραφή του/των παιδιού/ών τους είτε στην ως άνω Δομή, για την οποία ενημερώθηκαν ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, είτε σε οποιαδήποτε άλλη δομή επιθυμούν.

Διαδικασία τοποθέτησης Ενέργειες ωφελουμένων:

α. Αφού λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher), οι ωφελούμενες/οι απευθύνονται για την εγγραφή σε οποιαδήποτε Δομή επιλογής τους μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου.
β. Η εγγραφή γίνεται με την υπογραφή τυποποιημένης σύμβασης, που θα διατεθεί από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., μεταξύ του/της ωφελούμενης/ου με τη Δομή/Φορέα, στην οποία θα προσδιορίζονται ιδίως:
– Τα συστατικά στοιχεία των προσφερόμενων υπηρεσιών
– Το ανώτατο κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών
– Οι υποχρεώσεις των ωφελουμένων
– Οι υποχρεώσεις της Δομής, και ιδίως (i) για μη είσπραξη οποιασδήποτε πρόσθετης χρηματικής αμοιβής από τα ωφελούμενα άτομα, για τις υπηρεσίες που οι Δομές είναι υποχρεωμένες να παρέχουν και τις οποίες καλύπτει η «αξία τοποθέτησης», συμφώνως προς τα άρθρα 3 και 6 της παρούσας και την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., και (ii) για την μη μετατροπή συστατικών στοιχείων των υπηρεσιών τους (ενδεικτικά αναφέρονται όροι όπως η ετήσια χρονική διάρκεια λειτουργίας, το ωράριο λειτουργίας εβδομαδιαίως και ημερησίως, τυχόν μετακίνηση).
γ. Κατά την εγγραφή, η/ο ωφελούμενη/ος υπογράφει τυποποιημένο έντυπο με το οποίο παρέχει στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό του/της.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.