Στον Κουβαρά το φετινό καρναβάλι του Δήμου Σαρωνικού

Σας καλούμε, να δηλώσετε συμμετοχή στο «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017» του Δήμου Σαρωνικού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 στην οδό Αγίου Δημητρίου, στον Κουβαρά.Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρέλαση ομάδων από μικρούς και μεγάλους, από Συλλόγους και Φορείς, από τα Σχολεία μας και όλους όσους έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο καρναβάλι του Δήμου μας, με τις ιδέες τους και την ενεργό συμμετοχή τους.

Η επιλογή των θεμάτων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο καρναβάλι είναι ελεύθερη και βασίζεται στη δημιουργική φαντασία των συμμετεχόντων.

Μετά το τέλος της παρέλασης, ο Δήμος διοργανώνει πάρτι έκπληξη για μικρούς και μεγάλους με πολλά δρώμενα, όπου και θα γίνει και η βράβευση της καλύτερης ομάδας καρναβαλιστών.

Στόχος μας είναι να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα όλοι, αλλά περισσότερο τα παιδιά μας. Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε έστω και λίγο από τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας.

Παρακαλούμε, όπως μας γνωστοποιήσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017, αποστέλλοντάς μας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη Δήλωση Συμμετοχής.

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ                           Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΣΤΑΜΕΛΟΥ – ΓΚΟΥΜΑ          ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΩΦΡΟΝΗΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.