Πρόστιμα από το ΥΠΕΚΑ σε πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Πρατήρια καυσίμων στις περιοχές του Σαρωνικού της Λαυρεωτικής και του Μαρκοπούλου στα οποία επιβλήθηκαν πρόστιμα λόγω νοθευμένων καυσίμων. Σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, συνολικά 219 πρατηριούχοι έχουν πιαστεί να νοθεύουν καύσιμα, ύστερα από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν.

Στη ιστοσελίδα του το υπουργείο έχει δημοσιεύσει τη λίστα  με τα πρατήρια υγρών καυσίμων που τους έχουν επιβληθεί πρόστιμα. Η νοθεία των καυσίμων έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία αλλά και να κοροϊδεύουν τους οδηγούς – πελάτες τους, οι οποίοι καλούνται από τη μία να σηκώσουν το βάρος από το υψηλό κόστος αγοράς των καυσίμων και από την άλλη να πληρώσουν οποιαδήποτε ζημιά τυχόν προκύψει στο όχημά τους λόγω της νοθείας.

Πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Πρατήρια καυσίμων που βρίσκονται στο Κορωπί και στην Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη, όπως επίσης και στα Σπάτα, συμπεριλαμβάνονται στην λίστα που παρατίθεται παρακάτω:   

Ολόκληρη η λίστα με τα πρατήρια του ΥΠΕΚΑ σε όλη τη χώρα 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.