Πρόστιμα στον Δήμο Σαρωνικού για υπερβάσεις στις καντίνες;

Παραλία ΠεύκοΕπανειλημμένα έχει τεθεί από τους Δημοτικούς Συμβούλους, το θέμα των καντινών και η διαχείρισή τους από την ΑΔΜΚΕΣ και τον Δήμο Σαρωνικού, αλλά η όλη συζήτηση με ευθύνη του προεδρείου, παραπέμπεται στις καλένδες, δίνοντας την εντύπωση ότι ο Δήμαρχος αποφεύγει την συζήτηση. Στην τελευταία συνεδρίαση της 9/5/2016, τέθηκε και πάλι το θέμα και ύστερα από μεγάλη πίεση που ασκήθηκε από συμβούλους της μειοψηφίας, αποφασίστηκε να γίνει μια “ανεπίσημη” ενημερωτική συνάντηση των Δημοτικών Συμβούλων, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου.

Θα πρέπει όμως σ΄ αυτήν την ενημερωτική συνάντηση ή και σε όποια άλλη προσκληθεί, να απαντήσει ο Δήμαρχος για το πρόστιμο, που όπως έχουμε πληροφορηθεί, έχει επιβληθεί στον Δήμο και αφορά υπερβάσεις του αριθμού των ομπρελοκαθισμάτων που έχουν τοποθετήσει οι καντινιέρηδες. Ανάλογα πρόστιμα, έχουμε πληροφορηθεί ότι έχουν επιβληθεί και στους καντινιέρηδες.

Το θέμα αυτό έχει ήδη συζητηθεί στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, αλλά όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο και πρέπει να διερευνηθεί αν τελικά ο Δήμος Σαρωνικού έχει κάποιο όφελος από την διαχείριση των καντινών ή αν μετά τα πρόστιμα και τις εκπτώσεις που αποφασίζει η ΑΔΜΚΕΣ στα μισθώματα των καντινών, ο μόνος που έχει όφελος από την μίσθωση των παραλιών είναι το γνωστό Σούπερ Μάρκετ που είναι αποκλειστικός προμηθευτής των καντινών.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.