Προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

ΧΑΙΡΕ, ΚΑΙΣΑΡ!Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την επική σάτιρα των αδελφών Κοέν «ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ!» και τις νέες περιπέτειες της Μπάρμπι, στη μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Barbie & οι Μυστικοί Πράκτορες», από την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, έως και την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016.

«ΧΑΙΡΕ, ΚΑΙΣΑΡ!» HAIL, CAESAR!

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Joel Coen, Ethan Coen.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Τζωρτζ Κλούνεϊ, Τζος Μπρόλιν, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ράλφ Φάινς, Τίλντα Σουίντον, Σκάρλετ Γιοχάνσον και Τζόνα Χιλ.

Οι αδελφοί Κοέν ξεδιπλώνουν τα μυστικά και τη γοητεία του κλασικού Χόλυγουντ, μέσα από την παρανοϊκή σάτιρα “ΧΑΙΡΕ, ΚΑΙΣΑΡ!”. Το δαιμόνιο δίδυμο, που μας χάρισε το Fargo, τον Barton Fink και το No Country For Old Men, ξαναχτυπά με μια ιστορία απαγωγής, στα παρασκήνια της χρυσής εποχής του αμερικανικού κινηματογράφου!

Ο Eddie Mannix δουλεύει σε ένα μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο του Χόλιγουντ της δεκαετίας του ’50, με «ειδική αποστολή», να διατηρεί «καθαρή» την εικόνα των λαμπερών ηθοποιών και τα «άπλυτά» τους, στην «αθέατη πλευρά». Όταν ο σταρ  της Capitol Pictures, Baird Whitlock (Τζωρτζ Κλούνεϊ), εξαφανίζεται ξαφνικά, απαιτούνται πολλά περισσότερα, από ένα απλό «καθάρισμα».

BARBIE & ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ«BARBIE & ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» (μεταγλωττισμένη)

Barbie: Spy Squad

Προβολές: 5.30 μ.μ.

Στη νέα ταινία «Barbie και οι Μυστικοί Πράκτορες», η ξανθομαλλούσα ηρωίδα, μαζί με τις κολλητές της φίλες, την Τερέζα και τη Ρενέ, μεταμορφώνονται από δυναμικές γυμνάστριες, σε μυστικούς πράκτορες επικίνδυνων αποστολών!

Τα τρία κορίτσια βοηθούν τις μυστικές υπηρεσίες για τη σύλληψη μιας άριστα εκπαιδευμένης διαρρήκτριας, με όπλο την εξυπνάδα και την ομαδική συνεργασία!

 

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.