Ο υποψήφιος που αξίζει να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ κάθε πολίτης

Ο άνθρωπος που αξίζει να καταψηφίσει κάθε πολίτης αυτού του τόπου, είναι ο εικονιζόμενος Πέτρος Φιλίππου. Θα μπορούσαμε να καταγράψουμε δεκάδες λόγους με τους οποίους θα καταδεικνύαμε ότι, αυτός όχι μόνο είναι ανάξιος, αλλά είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ να βρίσκεται σε οποιαδήποτε θέση διοίκησης και εξουσίας. Σήμερα όμως θα περιοριστούμε στην παράθεση των σημείων, που ο ίδιος αναφέρει στην συνέντευξή του.

«Υπάρχει μια μεγάλη εμπειρία για τα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής και πιστεύω να με τιμήσουν οι πολίτες στις προσεχείς εθνικές εκλογές, για να βοηθήσω στην επίλυσή τους»,

  1. Η δική του εμπειρία στην Ανατολική Αττική, αποτελεί την σύγχρονη τραγωδία της Περιφέρειας. 

α. Ήταν επικεφαλής της παράταξής του, ως διορισμένος (χωρίς σταυρό προτίμησης) υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στις εκλογές του 2015 και ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ που έχασε από τον αντίπαλό του. Σε όλες τις άλλες Περιφέρειες της Αττικής ο συνδυασμός της Ρένας Δούρου νίκησε τους αντιπάλους της. 

β. Θλιβερός ΨΕΥΤΗΣ, γιατί ενώ υποσχόταν ότι δεν θα γίνει στο Καπανδρίτι ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής των Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) και έλαβε ποσοστό 68% από τους εξαπατημένους κατοίκους, έκανε κωλοτούμπα και ολοκλήρωσε το έργο επί της θητείας του.

γ. Όχι μόνο έκανε αγώνα να μην κατασκευαστεί ο ΧΥΤΑ στην Κερατέα, κλείνοντας δρόμους με γελοίες κινητοποιήσεις των 30 ατόμων, αλλά πρωτοστάτησε στην κατασκευή ΧΥΤΑ στο Κορωπί

δ. Τέλος, ως Αντιπεριφερειάρχης είναι κατά την άποψή μας, ο ΚΥΡΙΟΣ υπεύθυνος για την πρωτοφανή ΤΡΑΓΩΔΙΑ του Ματιού με 104 ΝΕΚΡΟΥΣ και την απώλεια περιουσιών αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων. Δικαιολόγησε, την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του, να οργανώσει την άθλια υπηρεσία που διεύθυνε, με το ότι βρισκόταν σε διακοπές στο εξωτερικό. Για όλα αυτά ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ούτε μια φορά ΣΥΓΝΩΜΗ, δεν είπε μια φορά ότι ΛΥΠΑΤΑΙ

  1. Σε ότι αφορά τον Δήμο Σαρωνικού ως Δήμαρχος, άφησε πίσω του συντρίμμια.

α. Έκανε αγώνα να κατασκευαστεί Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) στην Παλαιά Φώκαια (250 μέτρα από την πόλη), συνεπικουρούμενος από τους συνεργάτες του, Τσαλικίδη, Τζιβίλογλου, Πέγκα κ.α.. Ακύρωσε την κατασκευή σύγχρονου Κ.Ε.Λ. στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων (1.500 μέτρα από την πόλη). Παραπλανούσε επί μια πενταετία τους πολίτες, ότι δήθεν είχε εξασφαλίσει την μεταφορά των λυμάτων στην Ψυτάλλεια. Άφησε τον Δήμο Σαρωνικού για μια δεκαετία ακόμα χωρίς αποχετευτικό δίκτυο.

β.  Άφησε τον Δήμο Σαρωνικού με κατεστραμμένο οδικό δίκτυο, γιατί ως Αντιπεριφερειάρχης δεν ενέκρινε την χρηματοδότηση του, εμποδίζοντας τα κονδύλια που είχε εγκρίνει η Περιφερειάρχης υπογράφοντας σύμβαση με την Δημοτική Αρχή, για να τα έχει διαθέσιμα για την δική του θητεία ως Δήμαρχος, την οποία προετοίμαζε.  Αντίθετα διατέθηκαν από τον Φιλίππου εκατομμύρια για ασφαλτοστρώσεις στην Λαυρεωτική. Αλλά και ως Δήμαρχος απέτυχε και σ΄ αυτό, γιατί και ο επόμενος Αντιπεριφερειάρχης, φίλος του πρ, Δημάρχου Σωφρόνη, δεν ενέκρινε ούτε ευρώ για ασφαλτοστρώσεις, για να τα διαθέσει όταν ο δικός του φίλος του γίνει και πάλι Δήμαρχος. Εξαιτίας λοιπόν του Φιλίππου, ο Δήμος Σαρωνικού δεν κατάφερε να ασφαλτοστρώσει ούτε ένα μέτρο δρόμου, τα τελευταία 10 χρόνια.

γ. Εγκαινίασε ως Αντιπεριφερειάρχης την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου της Παλαιάς Φώκαιας, με φανφάρες και λογύδρια, αλλά 10 χρόνια μετά, η κατάσταση που επικρατεί είναι τραγική με παρατημένους ογκόλιθους σε όλα τα σημεία του λιμανιού, ένδειξη της ανικανότητάς του και ως Αντιπεριφερειάρχη και ως Δημάρχου. 

δ. Ως Δήμαρχος και με την ανοχή του Αντιδημάρχου Τζιβίλογλου, κατά την απογραφή του 2011, επέτρεψε την αποκοπή τμημάτων της Αναβύσσου (στον Άγιο Παντελεήμονα) και την ένταξή τους στα Καλύβια, με αποτέλεσμα να χάσει μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Σαρωνικού η Δ.Ε. Αναβύσσου και να αυξηθεί αντίστοιχα η Δ.Ε. Καλυβίων. 

Διακόπτουμε για σήμερα την παράθεση των καταστροφικών αποτελεσμάτων της πολιτικής του Φιλίππου, εξάλλου έχουμε μπροστά μας μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές, για να τον ξεμπροστιάζουμε. Θα αναφέρουμε όμως ότι θεωρούμε ότι ο Φιλίππου είναι ο ιδανικός ψηφοφόρος για τους ΖΑΙΟΥΣ του Σαρωνικού. Ένας τέτοιος τους αξίζει και θα τον ψηφίσουν, όπως τον ψήφισαν και για Δήμαρχο. Αντίθετα στην υπόλοιπη Ανατολική Αττική θα καταταγεί ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, γιατί τον θεωρούν βαρίδι και για το κόμμα τους αλλά και για την κοινωνία γενικότερα. 

Ο μόνος που μάλλον ανησυχεί για την απόλυτη βεβαιότητα της εκλογικής αποτυχίας του Φιλίππου είναι ο Σωφρόνης, ο οποίος μάλλον θα τον έχει και πάλι αντίπαλο στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Ο υποψήφιος που αξίζει να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ κάθε πολίτης”

  1. Ο/Η Panagiotis Karatzis λέει:

    Με έγγραφα, αποδεικνύεται ότι με τους κολλητούς του έφαγε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το πράσινο ταμείο του ΥΠΕΝ και άλλες χρηματοδοτήσεις για την ολοκλήρωση Πράξη εφαρμογής του ΦΕΚ 852 Δ/2000 & ΦΕΚ 723Δ/1995 και αυτές οι μελέτες είναι στο χρόνο ντούλαπο

  2. Ο/Η Αμβρόσιος Αλεξανδρακης λέει:

    Αν κοιτάξει κανείς το δημοσιευμένο Ε9 του θα καταλάβει γιατί δεν πρέπει να ψηφιστεί ο συγκεκριμένος υποψήφιος. Αν μπει και αυτός στην βουλή καηκαμε!! Θα το παρακολουθήσουμε και αν μπει αυτός στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σκεφτώ καν να ψηφίσω προς αυτή την κατεύθυνση!!!

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.