ΟΧΙ λαθρομετανάστες στον Σαρωνικό

Ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σωφρόνης στον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Μαύρου Λιθαριού και Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρωνικού κ. Απόστολο Κούτσιο, εάν πρόκειται να εγκατασταθούν λαθρομετανάστες στις Αλυκές Αναβύσσου.

Ο Δήμαρχος απάντησε ως εξής: “Συμπονούμε το δράμα που βιώνουν συνάνθρωποί μας και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο, είτε με χρήματα, είτε με ρουχισμό, είτε με τρόφιμα, αλλά δεν θα δεχτούμε να δημιουργηθεί καταυλισμός, ούτε στις Αλυκές οι οποίες βρίσκονται δίπλα στην ομορφότερη παραλία του Σαρωνικού, αλλά ούτε στο ΚΤΕΟ στην περιοχή του Ολύμπου, όπως μας πρότεινε το 2016 ο Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο ερώτηση του κ. Κούτσιου έγινε στην ενημερωτική συνάντηση, μελών του Εξωραϊστικού Συλλόγου, με τον συνδυασμό του Δημάρχου “Σαρωνικός αύριο”, σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου, στο Πνευματικό Κέντρο του Μαύρου Λιθαριού.

Στη συγκέντρωση, αναφέρθηκε, ότι με παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλίππου, δημιουργήθηκε καταυλισμός λαθρομεταναστών στο Σούνιο, με την σύμφωνη γνώμη του υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ Δημάρχου κ. Δημήτρη Λουκά. Επίσης αναφέρθηκε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να κλείσει το Κέντρο Αλλοδαπών Πολιτικών Προσφύγων στο Λαύριο, που λειτουργούσε επί 48 χρόνια, χωρίς να βρεθεί άλλη λύση στο πρόβλημα εγκατάστασής τους. Συμπτωματικά το κλείσιμο του κέντρου συνέπεσε, με την κατηγορία που απεύθυνε ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν προς την Ελλάδα, ότι σ΄ αυτό το κέντρο εκπαιδεύονται δήθεν τρομοκράτες που απειλούν το καθεστώς του. (Διαβάστε εδώ)

Σχετική εικόνα

Θα έπρεπε να απευθυνθεί το ίδιο ερώτημα στον κ. Φιλίππου, εάν παρ΄ ελπίδα εκλεγεί Δήμαρχος: Θα επιτρέψει την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στις Αλυκές ή στο ΚΤΕΟ Καλυβίων;


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.