Οδηγοί αδιαφορούν για το κλείσιμο της οδού Θορικού

Την πλήρη αδιαφορία τους για το πρόσφατο κλείσιμο της οδού Θορικού, επιδεικνύουν οδηγοί, οι οποίοι συνεχίζουν να την διασχίζουν με μεγάλη ταχύτητα.  Με αυτή την επιμονή να χρησιμοποιούν έναν κλειστό δρόμο, δεν είναι απίθανο να θρηνήσουμε και 3ο θύμα, εκτός από τις υλικές ζημιές και τις δαπάνες που θα υποστούν, τις οποίες οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα καλύψουν.

Στην οδό, παρ΄ ότι έχουν τοποθετηθεί στις κύριες διασταυρώσεις φανοστάτες, δεν έχουν ενεργοποιηθεί και λόγω και της έλλειψης φωτισμού, η οδός καθίσταται ιδιαίτερα επικίνδυνη. 

Με πρόσφατες ανακοινώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πέτρος Φιλίππου, έχει αναφερθεί στην έγκριση των σχετικών κονδυλίων από την Περιφέρεια, ευθύνη της οποία είναι η ολοκλήρωση και η παράδοση στην κυκλοφορία της οδού, αλλά μέχρι τότε πρέπει να παραμείνει κλειστή και με την τοποθέτηση μπαρών, εκτός από τις πινακίδες εκτροπής της κυκλοφορίας προς την περιφερειακή των Καλυβίων. 

Σε περίπτωση νέου ατυχήματος, υπεύθυνη θα είναι η Περιφέρεια και ο Αντιπεριφερειάρχης και όχι ο Δήμος Σαρωνικού, οποίος με υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του, έκλεισε στις αρχές Νοεμβρίου τον δρόμο, μετά τα δύο θανατηφόρα ατυχήματα που έγιναν. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Οδηγοί αδιαφορούν για το κλείσιμο της οδού Θορικού”

  1. Ο/Η Πάνος λέει:

    “ο Δήμος Σαρωνικού, οποίος με υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του, έκλεισε στις αρχές Νοεμβρίου τον δρόμο” Παράνομα εκλεισε τον δρόμο!!! .Δηλαδη στην Λ.Αναβύσσου που έχουν γίνει πανω απο 2 θανατηφόρα την έχει κλείσει? ΟΧΙ! Δεν έχει φωτισμό! Γιατί έχει απο την διαστάυρωση θορικού μέχρι το κεντρο υγείας? Που και που!Η πινακίδα της υπαιτιότητας την έχει βάλει η περιφέρεια? Δεν ξέρω για αυτο ρωτω! Στους καθετους δρόμους Γαλάζιας ακτης , απο ΄Καλύβια κοκ δεν έχει ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟΠ? πως γίνεται ολοι αυτοι να μην σταματουν? Στο φανάρι των Καλυβιών μπροστά απο το Everest στον περιφερειακό μετρήστε σε μια ωρα το τι παρανομία γινεται. Ποσοι περνουν με κοκκινο φανάρι και πόσοι καθονται αριστερά για να στρίψουν δεξια και να σε προσπεράσουν στην εκκίνηση!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.