Κόλαφος για τον Παπαχρήστου, οι ίντριγκες που στήνει σε βάρος συνεργατών και αντιπάλων

 

«Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα μετά την αποχώρησή της από τον δήμο Σαρωνικού»

«Συνεχίζεται ο «πόλεμος» στον Δήμο Σαρωνικού: Η Ναταλί Κάκκαβα καταγγέλλει τον δήμαρχο»

«Ναταλί Κάκκαβα: Μίλησε για την αποχώρησή της από τον Δήμο Σαρωνικού»

«Ναταλί Κάκκαβα: Με δάκρυα στα μάτια για την παραίτησή της από αντιδήμαρχος»

«Παύθηκε από αντιδήμαρχος η Ναταλί Κάκκαβα: Από την πρώτη μέρα βίωσα συναισθηματική κακοποίηση» 

«Kάκκαβα για Δ. Σαρωνικού: Δεχόμουν συναισθηματική κακοποίηση»

«Ναταλί Κάκκαβα: Δάκρυσε για την παραίτησή της – Υπήρχαν κλίκες»

Αυτοί είναι μερικοί, από τους εκατοντάδες τίτλους που κατακλύζουν, τις διαδικτυακές εφημερίδες και site σε όλη την Αττική και πέραν αυτής και εξελίσσεται σε κόλαφο για τον Δήμαρχο Σαρωνικού Παπαχρήστου.

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δε διαψεύδονται, είναι συνταρακτικές. Ο Παπαχρήστου, προετοίμαζε ακόμα από τις πρώτες ημέρες της μετεκλογικής περιόδου, την απαλλαγή του από τη δραστήρια προβεβλημένη και εντυπωσιακή τηλεπερσόνα, που κατάφερε να εκλεγεί πρώτη στη δημοτική ενότητα Καλυβίων.

Η ίδια θυσίασε πολλά πράγματα, όπως τα επιχειρηματικά της σχέδια, για να ανταποκριθεί στο «νέο» που πρέσβευε ο νεώτερος υποψήφιος Δήμαρχος, πιστεύοντας, όπως λέει, στην αλλαγή του νοσηρού πολιτικού σκηνικού που είχαν εγκαθιδρύσει οι προηγούμενοι επιβήτορες της τοπικής εξουσίας στο Σαρωνικό, Πέτρος Φιλίππου και Γιώργος Σωφρόνης.

Θυσίασε την επιχείρηση που είχε δημιουργήσει στο Λαγονήσι και απέρριψε τεράστιο τηλεοπτικό συμβόλαιο, που θα επιζητούσαν πολλοί άλλοι παρουσιαστές. Μάλλον, αποδεικνύονται λάθος οι κινήσεις της, γιατί προσπάθησε η ίδια να ανακατέψει την κατεστημένη αντίληψη για τη διαχείριση της εξουσίας και το έκανε χωρίς προηγουμένως να βρει συμμάχους που θα τη στήριζαν σ΄ αυτήν της την επιδίωξη. Αυτό αποδεικνύει, ότι η επαγγελματική της εμπειρία στα ΜΜΕ, δεν ήταν αρκετή για να αντιμετωπίσει το ιντριγκαδόρικο χτύπημα που οργάνωσε ο Παπαχρήστου και οι διορισμένοι απ΄ αυτόν και τον Φιλίππου, πρόεδροι των ΚΑΠΗ Σαρωνικού.

Η ιδέα της, να εκλέγονται οι πρόεδροι των ΚΑΠΗ, όπως ίσχυε στο παρελθόν ακόμα και στη μικρή Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας, επί προεδρίας των Δημήτρη Μάγειρα και Δημήτρη Φιλίππου, ήταν που κινητοποίησε τους διορισμένους προέδρους, αποδίδοντας στη Ναταλί Κάκκαβα, προθέσεις που φαίνεται ότι οι ίδιοι σχεδιάζουν για τη διαχείριση των ΚΑΠΗ. Ακούγονται σχόλια ένθεν – κακείθεν, για τις προμήθειες, για τα συμβόλαια με εκδρομικά γραφεία κ.α. που περιμένουμε απ΄ όσους τα ισχυρίζονται να τα αποδείξουν, πριν η κατάληξή τους είναι στα δικαστήρια. Ήδη μαθαίνουμε ότι η κυρία Κάκκαβα άρχισε, κατ΄ αρχάς, να μοιράζει εξώδικα.

Η επιτομή της πολιτικής απάτης και του εμπαιγμού, σε βάρος της πρώτης σε ψήφους συνεργάτιδάς του, παρατηρούνται την Παρασκευή 24/5, όταν την καλεί στο γραφείο του, για να την ενημερώσει δήθεν, για τις καταγγελίες των προέδρων των ΚΑΠΗ, ενώ από το πρωί έχει ανεβάσει στη Διαύγεια την προαποφασισμένη αφαίρεση των αρμοδιοτήτων της. Και το ακόμα πιο άθλιο, όταν της στέλνει μήνυμα, να μην προβεί στην ανεξαρτητοποίησή της, μέχρι να συναντηθούν την Δευτέρα 27/5 το βράδυ, για να το συζητήσουν δήθεν, ενώ έχει συγκαλέσει ήδη τη δημοτική ομάδα, για να προλάβει να τη διαγράψει και να την καταργήσει από Αντιδήμαρχο, πριν προλάβει αυτή να ανεξαρτητοποιηθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι  στις επανειλημμένες κλήσεις από κανάλι, να βγει και να υποστηρίξει τις απόψεις του ζωντανά, απέναντι στη Ναταλί Κάκκαβα, κρύβεται προβάλλοντας διάφορες αστείες προφάσεις.  

Ως κατάληξη, θα υπενθυμίσουμε ότι ο Παπαχρήστου, ακόμα και από την εποχή που προετοίμαζε την πολιτική του καριέρα, ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Σαρωνικού, χρησιμοποιούσε αυτές τις μεθόδους, για να σκαρφαλώσει στα αξιώματα που κατέλαβε στη συνέχεια. Ίσως, κάποιοι, να μη θυμούνται ή να μη γνωρίζουν, τη διαγραφή Εξωραϊστικών Συλλόγων από την  Ένωση, για να εξασφαλίσει την πλειοψηφία, για την τεχνητή έλλειψη απαρτίας από ψηφοφορίες, Συλλόγων που όπως ο ίδιος έλεγε ότι έλεγχε, για να μη ληφθούν αποφάσεις που δεν εξυπηρετούσαν τον ίδιο και τους πολιτικούς μέντορές του Φιλίππου και Τσαλικίδη, π.χ. το ΚΕΛ των Καλυβίων κ.α., που έχουν καταγραφεί και δημοσιοποιηθεί.

Όσοι λοιπόν δε θυμούνται ή δε γνώριζαν το ιντριγκαδόρικο παρελθόν του Παπαχρήστου, ας ρώταγαν να μάθουν, πριν τον στηρίξουν θεωρώντας τον ως μεσσία.

Η πολιτική ιστορία του τόπου έχει να καταγράψει πολλά επεισόδια στο θρίλερ Παπαχρήστου. Μείνετε συντονισμένοι.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.