Κυκλοφόρησε η ηλεκτρονική έκδοση του Αττικού Παρατηρητή (τεύχος 117 Νοέμβριος 2014)

Με κύριο άρθρο, την επίσημη πλέον παραδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο του Σαρωνικού, ότι το έργο μεταφοράς των λυμάτων του στην Ψυτάλλεια απεντάχθηκε από τα χρηματοδοτούμενα έργα,  με την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΔΜΚΕΣ κ. Λύσανδρου Τσακιρίδη για λόγους διαφάνειας, με αναλύσεις για την εναρμόνιση των τιμολογίων ύδρευσης και δημοτικών τελών του Σαρωνικού,  με την ημερίδα για την διαχείριση των αστικών απορριμμάτων και την διαφαινόμενη αποτυχία του εγχειρήματος της Δούρου, με την επέκταση του ιχθυοτροφείου και της σκόπιμης απόκρυψης κάθε ενημέρωσης από τον Δήμο και την Επιτροπή Πολιτών, με τις αποφάσεις για τις χρίσεις γης της Σαρωνίδας, αλλά και τα σημαντικά παραλειπόμενα του διμήνου, κυκλοφόρησε η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Αττικός Παρατηρητής τεύχος 117, Νοεμβρίου 2014.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την εφημερίδα σε pdf αρχείο

Κατεβάστε εδώ δωρεάν το adobe reader για την ανάγνωση pdf αρχείων


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Κυκλοφόρησε η ηλεκτρονική έκδοση του Αττικού Παρατηρητή (τεύχος 117 Νοέμβριος 2014)”

  1. Ο/Η Iatrou C. λέει:

    Συγχαρητήρια για την καινούργια όψη του ιστότοπου σας, …… όμως το “πατήστε εδω για να κατεβάσετε την εφημερίδα σε pdf αρχείο” δεν λειτουργεί.
    Κ. Ιατρού

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.