Καμμένος: Ούτε οι τράπεζες θα κλείσουν, ούτε τα ATM

ΚαμμένοςΡεσιτάλ ψεκασμένης αξιοπιστίας.  60 ευρώ / ημέρα, και αυτά από Τρίτη, και οι Τράπεζες κλειστές ως τις 7/7 …  Έβαλε και τα κλάματα που δεν τον πίστευαν …

«Αλλάζουν όλα», σε σχέση με το δημοψήφισμα, εάν οι θεσμοί αποδεχθούν την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης στο προγραμματισμένο για σήμερα Eurogroup, τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Μιλώντας στο Mega ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι δεν κινδυνεύει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και πως το διακύβευμα δεν είναι η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.
«Δεν θα δεχθούμε τον εξευτελισμό του έθνους, την εξαθλίωση των Ελλήνων» είπε, σημειώνοντας: «Ελπίζω ότι υπάρχουν φωνές στην ΕΕ που δεν ακολουθούν τη γραμμή Σόιμπλε, ότι πρέπει να εξαθλιώσουμε τον ελληνικό λαό».
«Τα τελεσίγραφα δεν ανήκουν στη δημοκρατική Ευρώπη» υπογράμμισε και πρόσθεσε πως κινδυνολογούν όσοι μιλούν για κλειστές τράπεζες. «Δεν υπάρχουν εκβιασμοί, ούτε οι τράπεζες θα κλείσουν, ούτε τα ATM» ανέφερε.
Όσον αφορά στην καταβολή της δόσης για το ΔΝΤ, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν μπορεί να πληρωθεί από τη στιγμή που οι δανειστές δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις δανειακές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.