25 εικόνες από την απόγνωση των ηλικιωμένων στις τράπεζες που δεν έχουν κάρτα ανάληψης μετρητών

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν έχουν όλοι οι Έλληνες κάρτα ανάληψης μετρητών από τα ΑΤΜ των τραπεζών. Υπάρχουν οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας που δεν έχουν κάρτα από επιλογή, επειδή φοβούνται ότι θα τη χάσουν, ότι θα ξεχάσουν το PIN ή θεωρούν όλη τη διαδικασία εξαιρετικά πολύπλοκη.

Υπάρχουν οι ηλικιωμένοι συνταξιούχοι άνω των 74 ετών, στους οποίους οι τράπεζες δεν εκδίδουν κάρτες ανάληψης μετρητών. Και υπάρχουν και οι συνταξιούχοι που έχουν ενταχθεί στον Νόμο Κατσέλη και από τους οποίους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα να έχουν κάρτα ανάληψης μετρητών.

Όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας, στην συντριπτική τους πλειοψηφία ηλικιωμένοι συνταξιούχοι, δεν μπορούν να σηκώσουν ούτε καν τα 60 ευρώ ημερησίως, διότι κανείς δεν έχει σκεφτεί έναν τρόπο να εξυπηρετηθούν σε κάποια υποκαταστήματα τραπεζών ώστε να μπορέσουν να πάρουν τη σύνταξή τους. Κάποιοι περιμένουν έξω από τα κλειστά υποκαταστήματα τραπεζών, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, μπορεί και να ανοίξουν. Και ρωτούν με αγωνία τι θα απογίνουν για όσο καιρό οι τράπεζες έχουν λουκέτο και οι ίδιοι δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στα –όποια- χρήματα έχουν στον λογαριασμό τους.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΑΠΕ-ΜΠΕΘεσσαλονίκη. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣΘεσσαλονίκη. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣΘεσσαλονίκη. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣΘεσσαλονίκη. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣΘεσσαλονίκη. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣΠηγή: www.lifo.gr

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.