Εορταστική τελετή αθλητικού Ομίλου «Νίκη Κερατέας»

Μέσα σε μια πανηγυρική, εορταστική, ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του αθλητικού έτους 2016-2017 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας. Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε παρουσίαση των τμημάτων του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» καθώς και επιδείξεις από τα τρία τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής.

Στην συνέχεια έγινε σε όλες τις αθλήτριες απονομή τιμητικών επαίνων για την συμμετοχή τους και ακολούθησε ένα κέρασμα από εκλεκτά γλυκίσματα που πρόσφεραν γονείς των κοριτσιών.

Τις απονομές των επαίνων πραγματοποίησαν οι προπονήτριες κ. Μάρκου Αγγελική και κ. Σαντή Σοφία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα τμήματα Ρυθμικής θα συμμετάσχουν φέτος σε 5 Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής:

  • TO ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΪΟΥ 2017  ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (WIN FOR LIFE FESTIVAL OF GYMNASTICS)
  • ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ
  • ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΟ 17ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
  • ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΟ EGO STAR GYM FESTIVAL ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ
  • ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΟ COSMOGYM 2017 ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Εξαιρετικά σημαντική είναι η υποστήριξη που μας παρέχει στις μεταφορές των αθλητών του ομίλου ο Δήμος Λαυρεωτικής προκειμένου τα τμήματα να μεταβούν στα Φεστιβάλ αυτά.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης και για την πολύ επιτυχημένη χρονιά του τμήματος Πεζοπορίας το οποίο κατά την φετινή χρονιά πραγματοποίησε συνολικά 10 διαδρομές/εξορμήσεις με συνολικές συμμετοχές 500 ατόμων, 120 χιλιόμετρα διαδρομής που αντιστοιχούν σε 50 ώρες πεζοπορίας!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα μας αυτή την χρονιά, την DOW ΕΛΛΑΣ, την ΠΕΤΡΟΛΙΑΓΚΗΣ Β. – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, τον ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ καθώς και τους φωτογράφους Ασημάκη Παν. & Ιακωβάτο Χρήστο (PHOTO-SPIRIT) για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Ο Αθλητικός Όμιλος «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση ξανά τον Σεπτέμβρη!

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (e-mail): aonikikerateas@gmail.com

http://www.aonikikerateas.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Εορταστική τελετή αθλητικού Ομίλου «Νίκη Κερατέας»”

  1. Δελτίο Τύπου – Πρόσκληση σε πολιτιστική εκδήλωση

    Ο Σύλλογος Κρητών Αρτέμιδος θα πραγματοποιήσει την ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00, στον προαύλιο χώρο των 2ου & 6ου Δημοτικών σχολείων Αρτέμιδος, Αγ. Ιωάννου και Άνδρου 10, 8η – 9η στάση Λεωφόρου Βραυρώνος, Αρτέμιδα Αττικής.

    Μια ξεχωριστή βραδιά στην οποία δημότες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά φαγητά και εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι από τα μέλη του Συλλόγου μας, ενώ θα γλεντήσουμε με κρητική μουσική από το συγκρότημα των Φασουλά Γ. και Καλλέργη Κ. και θα χορέψουν τα συγκροτήματα του Συλλόγου μας.

    Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε στα γραφεία του Συλλόγου μας κάθε Σάββατο πρωί (Τριαίνης & Υπαπαντής, Αρτέμιδα, τηλέφωνο γραφείου 2294081101) ή να έρθετε σε επικοινωνία με τα μέλη μας στα τηλέφωνα 6945497585 Παντελάκης Γιάννης, 6976635366 Βεϊσάκης Μιχάλης, 6972301103 Γαβριλάκης Λευτέρης και στο email : sillogoskritonartemidos@gmail.com .

    Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

    Με εκτίμηση
    Το Δ.Σ. του Συλλόγου

    Παρακαλούμε να δημοσιεύσετε το παρών Δελτίο Τύπου προς ενημέρωση του κοινού. Για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.