Εξαπατούσε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε Σαρωνικό και Μαρκόπουλο

Συνελήφθη άνδρας στο Λαγονήσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καλυβιών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν την σύλληψη του, είχε πάει σε εστιατόριο της περιοχής και δείχνοντας πλαστό αντίγραφο αναλυτικής κίνησης του λογαριασμού του, στο οποίο εμφανιζόταν εις διπλούν χρέωση για παρεχόμενες υπηρεσίες από το κατάστημα, απαίτησε να του επιστραφεί η διαφορά.Όπως προέκυψε από την έρευνα, τουλάχιστον από τον περασμένο Ιούνιο, έμπαινε σε καταστήματα εστίασης του Σαρωνικού  και του Μαρκοπούλου και με τον συγκεκριμένο τρόπο δράσης, «τσέπωνε» χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 πλαστογραφημένα έγγραφα αναλυτικής κίνησης λογαριασμού. Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν πέντε περιπτώσεις απάτης στο Λαγονήσι και μία περίπτωση απόπειρας στο Πόρτο Ράφτη. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: newsit.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.