Εν μέσω προπηλακισμών και φραστικών αντεγκλήσεων εγκρίθηκαν οι ΧΥΤΥ της Αττικής

%cf%80%ce%b5%cf%83%cf%85-%cf%87%cf%85%cf%84%cf%85

Εν μέσω προπηλακισμών και φραστικών αντεγκλήσεων ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το ΠΕΣΥ Αττικής, χωρίς να προηγηθεί συζήτηση, το Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής.

%cf%80%ce%b5%cf%83%cf%85-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b7%cf%83 %cf%80%ce%b5%cf%83%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1Με συνοπτικές διαδικασίες ψηφίστηκε από την παράταξη της κ. Ρένας Δούρου, η οποία φυλλορροεί (συνολικά έχουν αποχωρήσει οκτώ άτομα), το σχέδιο για τους ΧΥΤΥ στην Αττική κατά τη διάρκεια ενός ταραχώδους Περιφερειακού Συμβουλίου. Οργανώσεις και φορείς από την περιοχή της Φυλής, του Γραμματικού και της Κερατέας είχαν απευθύνει κάλεσμα στα μέλη τους να συγκεντρωθούν και να διαμαρτυρηθούν. Ανοίγοντας πανό, ομάδες διαδηλωτών φώναζαν συνθήματα υπέρ του κλεισίματος της Φυλής και κατά της λειτουργίας του ΧΥΤΥ στο Γραμματικό. Μετά ζήτησαν να κλείσουν όλοι οι ΧΥΤΑ: «Οχι ΧΥΤΑ, ποτέ και πουθενά». Αιφνιδιαστικά ο σχεδιασμός τέθηκε σε ψηφοφορία και… πέρασε.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.