Εντυπώσεις από την εκδρομή πεζοπορίας με τη «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» στη Δημητσάνα Αρκαδίας

1Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου η προγραμματισμένη πρώτη εκδρομή του ορειβατικού – πεζοπορικού τμήματος του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» στην περίφημη Δημητσάνα Αρκαδίας.

4 3 2 9 6Η πορεία ξεκίνησε περίπου από το χωριό Ζάτουνα με κατεύθυνση την Μονή Φιλοσόφου όπου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτούμε τη περίφημη αυτή Μονή  του 17ου αιώνα  την επονομαζόμενη “Αρχόντισσα του Φαραγγιού” του Λούσιου, πλούσια σε ιστορία και σε φυσική ομορφιά. Ακολούθησε κατάβαση στον ποταμό Λούσιο, στην συνέχεια επιστροφή στο Μοναστήρι και πορεία προς το Μουσείο Υδροκίνησης μέσα από μονοπάτια υπέροχα αλλά λίγο ανηφορικά και δύσκολα.

Συνολικά διανύθηκαν περίπου 18 χλμ πορείας. Μια ομάδα καταπληκτική που πραγματικά υπερέβαλλε εαυτόν. Οι διοργανωτές είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους.

Καλή ξεκούραση και καλή αντάμωση στην επόμενη εκδρομή.

Υ.Γ. Φωτογραφίες από την εκδρομή μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο: https://goo.gl/photos/7jv8tJsNNfBkkjcEA

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (e-mail): aonikikerateas@gmail.com


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.