Η «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» στο Τατόι μαζί με την ομάδα περιβαλλοντικού προγράμματος του Λυκείου Κερατέας

%cf%84%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%8aΤην Κυριακή 20/11/16 το τμήμα Πεζοπορίας του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» διοργάνωσε επιτυχώς μια υπέροχη εξόρμηση πεζοπορίας στα πρώην βασιλικά κτήματα-Κτήμα Τατοΐου.

Ήταν μια εντυπωσιακή σε αριθμό συμμετεχόντων εξόρμηση (100 ατόμων – 2 πούλμαν). Μαζί μας συμμετείχε αυτή τη φορά και η ομάδα περιβαλλοντικού προγράμματος του Λυκείου Κερατέας με θέμα «Μονοπάτια του τόπου μας».

Τριάντα (30) μαθητές με υπεύθυνες καθηγήτριες τις:  κα Μαργώνη Βασιλική, την κα Ορφανίδου Γεωργία και τον καθηγητή κο Χατζηραφαηλίδη Κοσμά. Μια υπέροχη, συνεργάσιμη και με πολύ όρεξη για περπάτημα ομάδα μαθητών.

Χαιρόμαστε πολύ που ήταν μαζί μας και ελπίζουμε στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε!

Μαζί μας ήταν επίσης και αρκετές οικογένειες με τα παιδιά τους που έκαναν την παρέα μας μοναδική!

Η πορεία μας ξεκίνησε περίπου στις 9:15 το πρωί και μετά από 3 ώρες περίπου καταλήξαμε στην παλατιανή ενότητα του κτήματος όπου για 1 ώρα είχαμε ελεύθερο χρόνο να περιπλανηθούμε στον χώρο γύρω από το ανάκτορο και το υπέροχο κοντινό ξέφωτο.

Στις 13:30 ξεκινήσαμε να επιστρέψουμε στα πούλμαν για την επιστροφή μας στην Κερατέα.

Να ευχαριστήσουμε πολύ τους κυρίους Χάλαρη Μάριο, Λιούμη Νίκο, Χελιώτη Δημήτρη και Παπασωτηρίου Λευτέρη οι οποίοι συντέλεσαν τα μέγιστα για την ομαλή διεξαγωγή της διαδρομής.

Σας ευχαριστούμε όλους! Περάσαμε μια ακόμα όμορφη Κυριακή! Εις το επανιδείν!

Με τιμή, το διοικητικό συμβούλιο

Φωτογραφικό υλικό

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

Νίκη Κερατέας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (e-mail): aonikikerateas@gmail.com

http://www.aonikikerateas.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.