Ενημέρωση για την πορεία του ΚΕΛ. Έκτροπα από την κατευθυνόμενη ομάδα αντιφρονούντων (VIDEO)

Δημοσιεύουμε εκτενή αποσπάσματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της 10 και 11/10/2017. Το εμβόλιμο θέμα της συζήτησης αφορούσε το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων του Σαρωνικού.  

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τρίτης 10/10/2017, ομάδα αντιτιθέμενων στην επιλογή του ΒΙΟΠΑ Καλυβίων για την χωροθέτηση του ΚΕΛ, διέκοψαν την συνεδρίαση συνεπικουρούμενοι από τις αντιπολιτευτικές κορώνες του Τσαλικίδη και της Ράπτη, απαιτώντας να αλλάξει η απόφαση του Δ.Σ.Είναι χαρακτηριστική η στάση της συμβούλου της μειοψηφίας Αγγελικής Ράπτης, η οποία ευρισκόμενη σε απόλυτη σύγχυση, προσπαθούσε να εκβιάσει την αλλαγή της απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα ή διατυπώνει την παραμικρή πρόταση για το που θα μπορούσε να χωροθετηθεί ένα νέο ΚΕΛ για το παραλιακό μέτωπο, αλλά και για το μεγαλύτερο τμήμα των Καλυβίων. Πολίτες που παρακολουθούν τις εξελίξεις εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η συγκεκριμένη κυρία στην άγνοιά της, κατευθύνεται από τον πρώην Δήμαρχο Πέτρο Φιλίππου, ο οποίος από το παρασκήνιο κινεί τα νήματα τηw αντίδρασης συμβούλων της μειοψηφίας και κάποιων από τους προσφάτως ανεξαρτητοποιηθέντες από την πλειοψηφίας και βέβαια της γνωστής ομάδας των 30 ατόμων. Ο ίδιος έχοντας στο ιστορικό του την αποτυχία και της Γερακίνας, αλλά και της Ψυτάλλειας, χρησιμοποιεί άλλους ως προμετωπίδα, ώστε να μην συγκεντρώνει στο πρόσωπό του την δίκαιη αγανάκτηση των κατοίκων του παραλιακού μετώπου,. Είναι ο απολύτως υπεύθυνος που το πολυπληθέστερο  τμήμα του Δήμου ζει ακόμα με τους βόθρους.

 «Καθορισμός χρήσεων γης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Δ.Κ. Σαρωνίδας του Δήμου Σαρωνικού»

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Ενημέρωση για την πορεία του ΚΕΛ. Έκτροπα από την κατευθυνόμενη ομάδα αντιφρονούντων (VIDEO)”

 1. Ο/Η Ραπτης Χρηστος λέει:

  Αδέκαστος
  Αντικειμενικός
  Απροκατάληπτος
  Αμερόληπτος
  Οι παραπάνω λέξεις είναι έννοιες ξένες προς εσάς…ΑΠΟΡΩ ……

 2. Ο/Η MIHALIS PRASIOTIS λέει:

  ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗΣ 11-10-2017…ΤΙΠΟΤΑ ?

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.