Εκτός λειτουργίας οι παιδικές χαρές

Εκτός λειτουργίας οφείλει να θέσει η Περιφέρεια Αττικής τις παιδικές χαρές που ο εξοπλισμός τους χρήζει επισκευής και αντικατάστασης, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των παιδιών, αναφέρεται σε ανακοίνωση-ενημέρωση, σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας των συγκεκριμένων χώρων αναψυχής.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι:
«Συντήρηση νοείται κάθε εργασία από ειδικευμένο προσωπικό, η οποία έχει σκοπό να διατηρήσει ή να επαναφέρει τον εξοπλισμό της παιδικής χαράς στο επίπεδο λειτουργίας και ασφάλειας που είχε κατά την εγκατάστασής του.
Για το λόγο αυτό θα πρέπει να βγαίνει εκτός λειτουργίας ο επικίνδυνος για την ασφάλεια των παιδιών, εξοπλισμός έως ότου επισκευαστεί και να αντικαθίσταται, όταν κρίνεται αδύνατη η επισκευή του.
Εάν αφαιρεθεί το φθαρμένο τμήμα του, θα πρέπει τα παραμένοντα τμήματα να εξακολουθούν να είναι λειτουργικά και ασφαλή, σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας των προτύπων, διαφορετικά θα τεθεί εκτός λειτουργίας το σύνολο του εξοπλισμού.

Ήδη ο Δήμος Σαρωνικού έχει αναθέσει σε εργολάβο την άρση των επικινδυνοτήτων των παιδικών χαρών και την ανάπλασή τους, έργο που θα ξεκινήσει εντός των προσεχών δύο μηνών. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.