Εκτονώνεται η κρίση στον Αθλητικό Όμιλο Λαγονησίου, με την παραίτηση ολόκληρης της ομάδας “Προκόπη”

%ce%bb%ce%bf%ce%b3%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-%ce%b1%ce%bf%ce%bbΠαραιτήθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας “Προκόπη”, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου, με προφανή σκοπό, σύμφωνα με κύκλους του Ομίλου, να δημιουργηθεί κενό διοίκησης.

Πρόκειται για την πρώην Πρόεδρο Άτζυ Προκόπη -που είχε ήδη παραιτηθεί από την Προεδρία του Ομίλου στις 7/10/2016 όπως έχουμε ήδη γράψει (δείτε εδώ), την Γενική Γραμματέα Λαμπρινή Λάζαρη, τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Κοντό και τον Υπεύθυνο Μπάσκετ Κώστα Αποστόλου.

Κύκλοι του Ομίλου εκτιμούσαν ότι και τα υπάρχοντα δύο αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. ενδεχομένως δεν θα προσέλθουν  να καταλάβουν τις θέσεις των παραιτηθέντων. Ο ένας τουλάχιστον εξ αυτών, ανήκει στο ίδιο “κλίμα”, μια και είναι σύζυγος παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ. 

Προβλήματα στον Α.Ο.Λ. υπήρχαν και κατά την διαδικασία εκλογής του παρόντος Δ.Σ. τον Ιούνιο του 2015, σύμφωνα νμε τις οποίες υπήρξε παράτυπη εκλογική διαδικασία η οποία κατέληξε στην επανάληψη των εκλογών (δείτε εδώ)

Η Επιστολή παραίτησης των τεσσάρων μελών του ΔΣ, έχει ως ακολούθως:

14731243_647951762048231_4009882759808989486_n


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.