Δυναμικές κινητοποιήσεις προανήγγειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ

 a8hna--ekta-thumb-large«Το μήνυμα της σημερινής μας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης είναι ότι οι αιρετοί εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού δεν πρόκειται να ανεχθούν πλέον καμία ενέργεια σε βάρος του θεσμού που υπηρετούν.
Δεν θα φορτωθεί στις δικές μας πλάτες, το βάρος των ανέφικτων υποσχέσεων που κάποιοι έδωσαν, για να υφαρπάξουν την ψήφο των ελλήνων πολιτών. Δεν θα γίνει η Αυτοδιοίκηση το εξιλαστήριο θύμα
της παταγώδους αποτυχίας ενός ξεπερασμένου από τις καταστάσεις πολιτικού προσωπικού».Αυτό υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στην αρχή της ομιλίας του στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα με κεντρικό θέμα την οικονομική κατάσταση των δήμων της χώρας και μάλιστα υπό το πρίσμα των προβλέψεων του υπό ψήφιση κρατικού προϋπολογισμού 2016 για νέες περικοπές στις επιχορηγήσεις των δήμων.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.