Απάντηση των Αθλητών & των Προπονητών του Ν.Ο.Σ. στο να μην “σκορπίσουν”

Κύριοι,

Σε συνέχεια της επιστολής του προέδρου του Ν.Ο. Σαρωνίδας προς τους αθλητές του συλλόγου και τη προτροπή του να “μη σκορπίσουμε”, σας γνωστοποιούμε την απάντηση συμπαράστασης μας:

Κύριε Πρόεδρε,
Εκ μέρους των αθλητών και των προπονητών ως αρχηγός του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου μας θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα παρακάτω:

1. Δεν “σκορπίσαμε'”όταν κάναμε όλη τη περσινή χρονιά προπόνηση στο Κλειστό των Καλυβίων στις 22:30 το βράδυ κάθε Δευτέρα και 23:30 το βράδυ κάθε Τετάρτη.
2. Δεν “σκορπίσαμε” ούτε όταν κάναμε προπόνηση κάθε Σάββατο στις 06:30 το πρωί γιατί δεν υπήρχαν άλλες ώρες διαθέσιμες.
3. Δεν “σκορπίσαμε” ούτε όταν χάσαμε άνευ αγώνα επειδή και πάλι δεν υπήρχαν ώρες διαθέσιμες και γίναμε περίγελος της ΕΣΚΑ της ΕΟΚ και γενικά όλου του μπασκετικού χώρου.
4. Δεν “σκορπίσαμε” ούτε όταν κάθε βδομάδα παίζαμε τους αγώνες χωρίς ηλεκτρονικό πίνακα, χρονόμετρο, σκορ, που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία για το άθλημα, αφού για εμάς παρά τις παρακλήσεις μας ποτέ δεν ήταν διαθέσιμα, και γινόμασταν ρεζίλι στις αντίπαλες ομάδες, στους διαιτητές και στην Γραμματεία του εκάστοτε αγώνα.
5. Δεν “σκορπίσαμε” ούτε όταν επιδεικτικά μας κούναγε το δάκτυλο μια ευτραφής Κυρία και μας έλεγε εδώ είναι Λαγονήσι.
6. Δεν “σκορπίσαμε” ούτε όταν βλέπαμε στο Κλειστό του Λαγονησίου πεντάχρονα να κάνουν χούλα χούπ, κυρίες με τακούνια να χορεύουν ταγκό και τσα-τσα ενώ για εμάς δεν υπήρχαν ποτέ ώρες.
7. Δεν “σκορπίσαμε” ούτε όταν ζητάγαμε επί 6 μήνες τα κλειδιά του γυμναστηρίου για τα ελεύθερα βάρη, μήπως βρίσκαμε τουλάχιστον εκεί κάποια ώρα να προπονηθούμε.
8. Δεν “σκορπίσαμε” ούτε όταν ο περσινός αγώνας Κυπέλλου δεν έγινε ποτέ αφού επί 2 εβδομάδες μπλέξαμε άθελά μας σε μια διαμάχη μεταξύ Δήμου Σαρωνικού και ΑΕΣΑΦ Κούρου.
9. Δεν “σκορπίσαμε” ούτε όταν κάναμε προπόνηση επί 1 μήνα α. στην παραλία της Σαρωνίδας (βράδυ για να μη μας βλέπουν οι περαστικοί…. ) β. περιμετρικά του γηπέδου του ποδοσφαίρου του Πρωτέα Π. Φώκαιας χωρίς φωτισμό, γ. στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Αναβύσσου υπό βροχή, αφού δεν υπήρχαν σε κανένα κλειστό γυμναστήριο ώρες για εμάς. 
10. Δεν “σκορπίσαμε” ούτε όταν είδαμε τους μικρότερους αθλητές μας των παιδικών-εφηβικών τμημάτων και των ακαδημιών να μη μπορούν να αγωνιστούν όλο το χειμώνα εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και της αδυναμίας να τελεσθούν αγώνες στα υψίπεδα του αθλητικού κέντρου της Σαρωνίδας. Το εν λόγω κέντρο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί αεροδιάδρομο απογείωσης-προσγείωσης παραπέντε, αλεξίπτωτων και λοιπών συναφών αεροναυτικών αθλημάτων λόγω των συνεχόμενων ισχυρών ανέμων που πνέουν και όχι για γήπεδο μπάσκετ ειδικά τους χειμερινούς μήνες.
11. Δεν “σκορπίσαμε” ούτε όταν είδαμε αρκετούς αθλητές μας να φεύγουν από την ομάδα μας και να στελεχώνουν τα υπόλοιπα σωματεία της περιοχής μας για όλους τους παραπάνω λόγους. Ποτέ άλλωστε δε θα μπορούσαμε να αρνηθούμε σε έναν αθλητή καλύτερες συνθήκες άθλησης.

Ζητάμε:
1. Ως πολίτες του Δήμου Σαρωνικού ίση μεταχείριση.
2. Δύο προπονήσεις την εβδομάδα + 1 αγώνα σε λογικές βραδυνές ώρες (21:30) προκειμένου να μην επηρεάσουμε το έργο των υπολοίπων σωματείων.
3. 1 1/2 ώρα κάθε Σάββατο ή Κυριακή μεσημέρι για το εφηβικό τμήμα σε κάποιο από τα κλειστά γυμναστήρια της περιοχής μας προκειμένου να τελούνται οι αγώνες του πρωταθλήματος. Πέρσι αναβλήθηκαν 6 αγώνες και αναγκαζόμασταν να μεταφέρουμε τους μικρούς αθλητές σε κλειστά γυμναστήρια άλλων Δήμων μιας και στον δικό μας Δήμο ήταν όλα μη διαθέσιμα… ασχέτως ότι ήταν πάντα άδεια.

Την Παρασκευή 12 αθλητές του Συλλόγου έκαναν προπόνηση κανονικά τη στιγμή που τα υπόλοιπα σωματεία είναι σε διακοπές. Θα είναι κρίμα η προσπάθεια αυτών των αθλητών να πάει χαμένη.

Στηρίξαμε και στηρίζουμε τις προσπάθειες τις δικές σας και του Συλλόγου.

Στηρίξαμε και ευχαριστούμε θερμά τους επιχειρηματίες της περιοχής μας που συνέδραμαν με τις χορηγίες στους αγώνες μας.

Ζητάμε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να σεβαστούν την προσπάθεια μας.

Ζητάμε από τον Δήμαρχο μας Κυριο Σοφρώνη, που πολλοί από εμάς στηρίξαμε την εκλογή του μιας και είναι νέος άνθρωπος κοντά στην ηλικία μας, να δώσει λύση. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν θα εμπλακούμε σε οποιοδήποτε πολιτική ή αθλητική διαμάχη.

Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

 

Εκ μέρους των Αθλητών

Παναγιώτης Γεωργακαράκος

Αρχηγός του τμήματος καλαθοσφαίρισης


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.