Ανακοίνωση του Γενικού Αρχηγού του Ν.Ο. Σαρωνίδας, για την συζήτηση στο Δ.Σ. Σαρωνικού

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη ημέρα για τον σύλλογο εξαιτίας της απώλειας της συζύγου του Προέδρου μας καλούμαστε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται στις τοπικές ιστοσελίδες:

  1. Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Ν.Ο.ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ οι αθλητές, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο δεν έχουν καμία απολύτως αντιπαλότητα με την ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟ και δεν διεκδικούν κανένα γήπεδο. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτή η καραμέλα που δεν εξυπηρετεί κανέναν. Επαναλαμβάνουμε και ας το καταλάβουν όλοι: ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Όποιος πιστεύει ή αναμεταδίδει ή χρησιμοποιεί κάποια τέτοιο αφήγημα το κάνει καθαρά για δικούς του σκοπούς.
  2. Δεν έχουμε αντιπαλότητα με κανένα σωματείο, αθλητή ή μέλος διοικητικού συμβουλίου οποιασδήποτε ομάδας της περιοχής μας. Απόδειξη αυτού είναι ότι όλοι οι αθλητές μας είναι ελεύθεροι να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε ομάδα θέλουν δίχως χρηματικό αντίτιμο. Πιστεύουμε στην ελεύθερη μετακίνηση των αθλητών και στόχος μας είναι να βγάλουμε από τα σπλάχνα μας πρώτα απ’ όλα σωστούς ανθρώπους . Διεξάγουμε φιλικούς αγώνες καθ’ όλη τη χρονιά με όλα τα σωματεία της περιοχής μας χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό. Διοργανώσαμε μαζί με τον ΑΟΛ παρά τις αντιξοότητες τα Χριστούγεννα φιλανθρωπικό αγώνα στον οποίον είχαμε καλέσει όλα τα σωματεία να συμμετάσχουν. Στην εν λόγω διοργάνωση μας τίμησαν με την παρουσία τους σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΣΚΑ, μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ, προπονητές Εθνικών ομάδων, βουλευτές και φορείς της περιοχής μας. Δυστυχώς δεν στήριξαν τη προσπάθεια μας για τους δικούς τους λόγους τα υπόλοιπα σωματεία της περιοχής . Ευελπιστούμε φέτος να είναι πιο επιτυχημένη διοργάνωση με μεγαλύτερη συμμετοχή.
  3. Ο Κος Δημητρίου ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας μας έχει αποχωρήσει από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Σαρωνίδας όπως σας έχουμε ενημερώσει σε παλιότερη ανακοίνωση μας. Οποιαδήποτε άποψη ή αντιδικία μπορεί να έχει ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος με οποιονδήποτε είναι προσωπική και καμία σχέση δεν έχουν με το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΝΟΣ.
  4. Η επιχορήγηση που ζήτησε απ’ όσο γνωρίζουμε ο ΝΟΣ είναι τις τάξεως των 3000 προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των τμημάτων. Το ποσό που φθάνει στο τμήμα καλαθοσφαίρισης είναι μηδαμινό. Όποιος πιστεύει ότι με τρείς ή πέντε χιλιάδες ευρώ μπορεί να σταθεί ένα σωματείο αξιοπρεπώς δεν γνωρίζει από αθλητισμό. Είναι εκτός πραγματικότητας όποιος νομίζει ότι αν δεν βάλουν βαθιά στη τσέπη τα Δ.Σ. των συλλόγων και οι χορηγοί θα υπάρξει αθλητισμός στην περιοχή μας. Καταλαβαίνουμε ότι η εποχές είναι τρομερά δύσκολες αλλά τι μας έμεινε; Τα παιδιά μας και η αξιοπρέπεια. Δίνετε λοιπόν μοναδική ευκαιρία με την άνοδο της γυναικείας ομάδας του ΓΑΣΚ στην Α1 να φτιαχτεί επιτέλους κάτι καλό. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο υπάρχει. Δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να είναι 20-30 ή 100 χιλιάδες ευρώ.  Σκοπός είναι να τραβήξουμε περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό και όχι στις καφετέριες και στα μπαρ. Στόχος είναι να δούμε και τις υπόλοιπες ομάδες όσο πιο ψηλά γίνεται.
  5. Το μόνιμο αίτημα του ΝΟΣ είναι να βρεθεί επιτέλους μια μόνιμη έδρα σε μόνιμες ώρες για τις προπονήσεις και τους αγώνες  της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης. Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς χάρης τις προσπάθειες του Δημάρχου Κου Σοφρώνη, της τότε Αντιδημάρχου Κας Γεωργοπούλου, και τη συνεννόηση που υπήρξε με τον Γενικό Αρχηγό του ΑΟΛ Κο Σπηλιόπουλο και του προπονητή του ΓΑΣΚ Κου Αναγνώστου βρέθηκαν κάποιες ώρες. Ελπίζουμε και φέτος να βρούμε παρόμοια ανταπόκριση και να υπάρξει συνεννόηση. Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει σε ποιον ανήκουν τα γήπεδα. Πάγια  ζητάμε 3 προπονήσεις και 1 αγώνα σε λογικές ώρες, σαν φορολογούμενοι πολίτες του δήμου μας σε ένα από τα κλειστά γυμναστήρια. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Όποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό πρέπει να αναρωτηθεί αν μπορεί ένα μικρό σωματείο με πενιχρά έσοδα και λίγους αθλητές που παλεύει να ορθοποδήσει να του πάρει το γήπεδο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση που συνεχίζει πιστεύει και διατυπώνει τέτοιες απόψεις   τον ενημερώνουμε ότι ειδικός ψυχολόγος που επιβλέπει τους αθλητές της ανδρικής μας ομάδας βρίσκεται στη διάθεση του.
  6. Υπενθυμίζουμε ότι 13 από τους 14 αθλητές του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης είναι δημότες Σαρωνικού.
  7. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει μια συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και η ανώτερη αρχή, όποια τελικά είναι αυτή, θα πρέπει επιτέλους να κρίνει σε ποιόν ανήκουν τα γήπεδα, ποιος πρέπει να τα διαχειρίζεται, πως πρέπει να κατανέμονται αξιοκρατικά οι ώρες χρήσης στα σωματεία της περιοχής και ποιος επιβλέπει την καλή χρήση τους. Η υπάρχουσα κατάσταση δεν εξυπηρετεί κανέναν και δημιουργεί προστριβές μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων. Και για να μη παρεξηγηθούμε. Δεν μπορεί η Σαρωνίδα των 4 τμημάτων και των 70 αθλητών να έχει τις ίδιες ώρες με ένα πολύ  μεγαλύτερο σύλλογο με πολυάριθμα τμήματα.
  8. Η πρόταση του Δημάρχου για συνένωση-συνεργασία παρομοίων τμημάτων σωματείων της περιοχής μας βρίσκει σε αρχικό βαθμό σύμφωνους όπως το έχουμε εκφράσει και στις κατ ιδίαν μας συναντήσεις αρκεί να υπάρχει συνεννόηση με όλους τους συλλόγους για το καλό των παιδιών μας και το τμήμα ή τα τμήματα που θα δημιουργηθούν να αποτελούνται αποκλειστικά από αθλητές της περιοχής μας και όχι μισθοφόρους που του χρόνου θα αγωνίζονται κάπου αλλού.

Κλείνοντας επαναλαμβάνουμε: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Όποιος αναπαράγει τέτοια κακόβουλα σχόλια μοναδικό στόχο έχει να διαταράξει τις σχέσεις των δύο ομάδων.

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ

Για το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ν.Ο.Σ.

Παναγιώτης Γεωργακαράκος

Γενικός αρχηγός

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.