Ανακοίνωση Δήμου Λαυρεωτικής σχετικά με την ακύρωση του 2ου διαγωνισμού για εκμίσθωση κοινόχρηστων χωρών

Ο Δήμος Λαυρεωτικής μέσω της ΔΑΝΕΤΑΛ προχώρησε όπως είναι ήδη γνωστό σε εκμίσθωση κοινόχρηστων δημοτικών χώρων και δωρεάν διάθεση ομπρελών και ανακλίντρων  σε χώρους αιγιαλού και παραλίας μέσω ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού.

  Τα αποτελέσματα από την ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού  είναι πλέον ορατά και αδιαμφισβήτητα. 

·   Ο Δήμος Λαυρεωτικής εισέπραξε μέσω της ΔΑΝΕΤΑΛ μισθώματα ύψους 130.000 ευρώ σε σύνολο 290.000 ευρώ σε βάθος τριετίας. Τα χρήματα αυτά προορίζονται για έργα υποδομής ,κοινωνικής πολιτικής αλλά και πρόσληψης άνεργων δημοτών που βρίσκονται σε ηλικία σύνταξης.

·   Αυξήθηκε η προσέλευση επισκεπτών στις συγκεκριμένες παραλίες αφού πλέον μετά από χρόνια είναι οργανωμένες και καθαρές χωρίς να υπολείπονται σε τίποτα από τις παραλίες των υπόλοιπων δήμων της Ανατολικής Αττικής.

·  Άνεργοι νέοι της περιοχής μας απέκτησαν το δικαίωμα της εργασίας .

·  Αυξήθηκε η κίνηση  της τοπικής αγοράς  λόγω της έναρξης λειτουργίας 8 νέων επιχειρήσεων που θα τροφοδοτούνται από τοπικές επιχειρήσεις.

Η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά ενημερώνουμε όλους αυτούς που επιθυμούν τη στασιμότητα και τη μιζέρια ότι οι προσδοκίες τους δεν θα επαληθευτούν.

Η ΔΑΝΕΤΑΛ θα προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες και η λειτουργία των καντινών θα συνεχιστεί απρόσκοπτα.

Δυστυχώς για κάποιους ο Δήμος Λαυρεωτικής θα συνεχίσει τον δρόμο προς την ανάπτυξη ,θα αποκτήσει την αίγλη που του αρμόζει και προφανώς θα συνεχίσει την προσπάθεια για την τόνωση της τοπικής αγοράς και την μείωση της ανεργίας.

 Η επιλογή  τους να κάνουν προσφυγές ενάντια στο καλό του Δήμου να είναι σίγουροι ότι θα μετατραπεί σε προσφυγή των Δημοτών που θα τους κατατάξει στο περιθώριο.

 Συνεχίζουμε με πυξίδα την εντολή που λάβαμε στις Δημοτικές εκλογές , για την ανάπτυξη και την ευημερία της Λαυρεωτικής.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.