Ανάρτηση του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Καταφυγιού για τα απορρίμματα

Η κατάσταση με τα σκουπίδια συνεχίζει να παραμένει τραγική στο Καταφύγι, παρά τις διαβεβαιώσεις του Δημάρχου, ότι φέτος το καλοκαίρι η κατάσταση θα αλλάξει και παρά τις προσπάθειες του Αντιδημάρχου τον προηγούμενο μήνα. Φαίνεται ότι μόνο αν έχει χορηγό ο Δήμος μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

  Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Βρυούλων στα όρια με τον οικισμό της ΑΤΕ και από την Αγίου Γεωργίου στη διασταύρωση με την Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Καταφύγι.
Είναι χρήσιμες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που επιδίδεται με ζήλο ο Δήμος, κάθε καλοκαίρι, αλλά η καθαριότητα είναι το πρώτο δείγμα πολιτισμού που είναι δυστυχώς σε ανεπάρκεια στον Δήμο Σαρωνικού.
Απαιτούμε να αποσύρονται τα απορρίμματα από τις αυτοσχέδιες χωματερές του οικισμού μας τουλάχιστον ΜΙΑ φορά την εβδομάδα.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.