Ανάβυσσος: Άρρωστος, σκελετωμένος, δεμένος σε δέντρο για να πεθάνει αβοήθητος

 
Η Εύη Χατζηδάκη, γνωστή για το φιλοζωικό της έργο, διέσωσε τον άρρωστο σκυλάκο που βλέπετε στις φωτογραφίες τον οποίο εντόπισε η Εύα Λατίφι πριν από μερικές μέρες στην Ανάβυσσο Αττικής δεμένο σ’ ένα δέντρο.

 

 

To ζώο ο βοσκός το είχε δέσει χωρίς τροφή και νερό για να πεθάνει αβοήθητο!

Ένας βοσκός, που έχει εκεί κοντά στο μαντρί του, είπε στις γυναίκες ότι το ζώο δεν είναι δικό του αλλά ότι το βρήκε να περιφέρεται και το έδεσε ο ίδιος με σχοινί στην ελιά – χωρίς τροφή και νερό – επειδή είναι άρρωστο και για μην κολλήσουν τα δικά του!

Ο σκυλάκος που μεταφέρθηκε χάρη στο ενδιαφέρον της Εύης Χατζηδάκη στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία (Ε.Φ.Ε.) στις 6 Μαΐου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς πάσχει μόνο από ερλιχίωση και ψώρα και ξεκίνησε ήδη θεραπεία.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη διάσωση του ζώου:

Είναι ένα ήσυχο ζώο που σε περίπου 20 μέρες μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία θα χρειαστεί χώρο φιλοξενίας. Ο σκυλάκος είναι περίπου 5 ετών και σύντομα θα είναι περδίκι. Όποιος μπορεί να βοηθήσει για την κάλυψη των εξόδων της θεραπείας, των τροφών, των φαρμάκων ας καλέσει την κα Χατζηδάκη στο τηλέφωνο: 6944502450.

Ο σκυλάκος βρίσκεται σ’ ένα μικρό κλουβί της Ε.Φ.Ε. όπως είπε η κα Χατζηδάκη στο www.zoosos.gr και είναι απαραίτητο εκείνοι που θέλουν να βοηθήσουν να πηγαίνουν εκεί για τον βγάζουν βόλτα.

Πηγή:  www.zoosos.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.