Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Σαρωνικού

1%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%ce%b2%ce%af%cf%89%ce%bdΓιώργος Σωφρόνης: Δημοπρατείται εντός των ημερών έργο ύψους 550.000 ευρώ, για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα χρονιά στα σχολεία του Δήμου Σαρωνικού. Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας πέντε σχολεία του Δήμου, όπου παρέστη στον αγιασμό και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%ba%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%cf%8d%cf%83%cf%83%ce%bf%cf%85Συγκεκριμένα, ο κ. Σωφρόνης επισκέφθηκε το 1ο, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων στο Λαγονήσι, καθώς και το 1ο Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Νηπιαγωγείο Αναβύσσου. Τις προσεχείς ημέρες ο Δήμαρχος Σαρωνικού θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε σχολεία του Δήμου, προκειμένου να ευχηθεί καλή χρονιά και να συζητήσει από κοντά με εκπαιδευτικούς και γονείς.

Ενόψει της έναρξης του νέου διδακτικού έτους, ο Δήμος Σαρωνικού πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των σχολικών κτιρίων, ώστε να είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους μαθητές. Παράλληλα, ο Δήμος θα προχωρήσει εντός των επομένων ημερών στη δημοπράτηση του έργου ενεργειακής αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού και συντήρησης όλων των μονάδων του Δήμου. Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό 550.000 ευρώ, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί με πόρους που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή από την Περιφέρεια Αττικής.

Όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Σωφρόνης, «Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, προχωρούμε στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για την αναβάθμιση του συνόλου των σχολικών

Δελτίο Τύπου Δήμου Σαρωνικού


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.