Έριξαν δηλητηριώδες φυτοφάρμακο στα αρμυρίκια της Σαρωνίδας για να τα «κάψουν»

Με αφορμή ερώτησης της Δημοτικού Συμβούλου κας Ράπτη, για τα αρμυρίκια που πρόσφατα φυτεύτηκαν στην παραλία της Σαρωνίδας, γιατί όπως είπε ξεράθηκαν και απατώντας η ίδια στην ερώτησή της, το απέδωσε στο ότι δεν ποτίζονται.

Ο Δήμαρχος απατώντας, επιβεβαίωσε ότι ξεράθηκαν τα αρμυρίκια και όπως κατήγγειλε, σύμφωνα με ότι του είπε γεωπόνος που έκανε αυτοψία, ότι τα αρμυρίκια δηλητηριάστηκαν από το φυτοφάρμακο Roundup!!!

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι ο γεωπόνος πήρε εντολή να κάνει προσπάθειες να σώσει τα αρμυρίκια, κλαδεύοντάς τα και ποτίζοντάς τα καθημερινά, ελπίζοντας ότι οι κορμοί των δέντρων ενδεχομένως να μην έχουν δηλητηριαστεί. Αν δεν καταστεί δυνατόν να σωθούν τα αρμυρίκια, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα φυτευτούν νέα δέντρα.

Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε, ότι πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια, όπως χαρακτηρίστηκε από τους Συμβούλους που πήραν τον λόγο και δείχνει την ποιότητα και το αλήτικο ήθος των ανθρώπων που έκοψαν αρχικά και δηλητηρίασαν στη συνέχεια τα αρμυρίκια στην παραλία, προκειμένου να έχουν θέα προς την θάλασσα οι πελάτες της επιχείρηση που διατηρούν επί της παραλίας, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.