Χ. Λ. Ο. Αναβύσσου “Ντοπιολαλιές”

“Με τον καιρό να΄ναι κόντρα, έχει τιμή να πετάς….” Οι στίχοι αυτοί του Ελύτη ταίριαξαν απόλυτα στην προσπάθεια του Ομίλου μας να
πραγματοποιήσει τη χθεσινή εκδήλωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου, με τίτλο “Ντοπιολαλιές”.

Η μουσικοχορευτική παράσταση ολοκληρώθηκε τελικά, παρά τις αντίξοες συνθήκες, στο γεμάτο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο Κ. Κότταρης δίχως καμιά καθυστέρηση και με όλους τους χορευτές, χορωδούς, δασκάλους και διοργανωτές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους.
Στο τέλος της παράστασης, ο χορός συνεχίστηκε με τη συμμετοχή πολλών θεατών που άφησαν τις κερκίδες και συμμετείχαν με τους ακούραστους χορευτές μας.
Ο Όμιλός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και το ΔΣ της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ που μας φιλοξένησαν, τους χορηγούς μας που μας στήριξαν για ακόμη μια χρονιά καθώς και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των διαφόρων  Συλλόγων που δέχθηκαν με χαρά την πρόσκλησή μας και παρευρέθησαν.
Σας γνωρίζουμε, επίσης, ότι την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αποχαιρετηστήρια συνάντηση του καλοκαιριού με τον χοροδιδάσκαλό μας καθώς και η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του συλλόγου μας στο Πνευματικό
Κέντρο του Ι.Ν Αγ. Θεοδώρων Αναβύσσου.
Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα ή να γίνουν μέλη μπορούν να το δηλώσουν στον πρόεδρο του συλλόγου κον Ζιγκιρίδη Πρόδρομο, τηλ.: 6977285869 καθώς και την ίδια ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.