Φουντώνει η μάχη στον Δήμο Σαρωνικού, με επίθεση από τον επικεφαλής της μειοψηφίας Μανώλη Τσαλικίδη

Φωτογραφία αρχείου

Φωτογραφία αρχείου

Φουντώνει η μάχη στον Δήμο Σαρωνικού, με επίθεση από τον επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Μανώλη Τσαλικίδη, σε όλα τα μέτωπα. Με επίσημα και αδιάψευστα στοιχεία από το ΥΠΕΚΑ, όπως ισχυρίζεται, καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του Δημάρχου ακόμα και για την αποχέτευση. Ο κ. Τσαλικίδης στην μακροσκελή ανακοίνωσή του παραθέτει και φωτογραφίες από την χωματερή των Καλυβίων, κατηγορώντας τον Δήμαρχο ότι οι χωματερές λειτουργούν ξανά, φωτιές μπαίνουν παντού και χιλιάδες ευρώ δίνονται με απευθείας αναθέσεις σε ιδιώτες. Κάτι που έκανε κατά κόρον ο κ. Τσαλικίδης επί 8 χρόνια ως Κοινοτάρχης και Αντιδήμαρχος.

Είναι φανερό ότι με την πρωτοβουλία μας, αναφέρει στην εκτενή ανακοίνωσή του ο κ. Τσαλικίδης, να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας, προκαλέσαμε τον εκνευρισμό και την αμηχανία του Δημάρχου, ο οποίος στην απαντητική του επιστολή, αντί να απαντήσει στα ερωτήματά μας, καταφεύγει σε προσωπικές επιθέσεις, και τελικά περισσότερα ερωτηματικά δημιουργεί παρά εξηγήσεις δίνει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην απάντησή του ο κ. Δήμαρχος:

  • δεν διαψεύδει ούτε αμφισβητεί τη μεγάλη ζημιά των 5.747.213 ευρώ που έχει υποστεί ο Δήμος μας, τα τεράστια ποσά που δεν εισπράττονται, τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις, και βαφτίζει τις απαράδεκτες αυξήσεις που επέβαλε στους συμπολίτες μας δήθεν «ενιαία τιμολογιακή πολιτική…».
  • δεν διαψεύδει ούτε αμφισβητεί το απαράδεκτο γεγονός ότι άνοιξε ξανά τις χωματερές και ότι «διαχειρίζεται» τα απορρίμματα, βάζοντας φωτιές παντού.
  • υπερασπίζεται τα όσα προκλητικά συνέβησαν στο θέατρο της Π. Φώκαιας με το «βάψιμο» των 16.482 ευρώ μιλώντας «για εργασίες που δεν είναι εμφανείς…».
  • παραδέχεται ότι  με την προηγούμενη διοίκηση κερδίσαμε τη  λύση της Ψυτάλλειας, εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση των 78.896.000 ευρώ, όπως επίσης επιβεβαιώνει ότι μετά τους 19 μήνες της σημερινής διοίκησης το έργο στις 31-3-2016 απεντάχθηκε, η χρηματοδότηση χάθηκε και τώρα υπόσχεται ότι θα παρουσιάσει νέα λύση προσεχώς..!!
  • προχωρεί από την απαξίωση στην ουσιαστική κατάργηση των Δημοτικών Κοινοτήτων, αφού η Δημοτική Κοινότητα Π. Φώκαιας με την υπ. αρ. 5/2016 ομόφωνη απόφασή της εκφράζει, χωρίς να εισακούεται, την αντίθεση της απέναντι σε όσα συντελούνται στην κεντρική παραλία της Π. Φώκαιας, με τις «κατασκευές» και τις «καντίνες».

Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον Δήμαρχο και δεν θα μετατρέψουμε τα προβλήματα του Δήμου σε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Δεν έχουμε λόγο να προβούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, έχουμε όμως πολιτικές διαφορές και είναι καθήκον μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη του 48% των συμπολιτών μας, να αναδείξουμε την αλήθεια και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε απαντήσεις για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Τα ερωτήματα λοιπόν που θέσαμε δεν απαντήθηκαν και παραμένουν:

Διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση του κ. Μανώλη Τσαλικίδη 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Φουντώνει η μάχη στον Δήμο Σαρωνικού, με επίθεση από τον επικεφαλής της μειοψηφίας Μανώλη Τσαλικίδη”

  1. Ο/Η Therapist λέει:

    Εργολάβοι , απατεώνες, άνθρωποι της νύχτας, λαμόγια εκ Θεσσαλονίκης, μαστροποί και γιατί οχι έμποροι ναρκωτικών, έχουν κατακλύσει τον τελευταίο καιρό ενα μικρό κομμάτι του παραλιακού μετώπου απο Σαρωνίδα μέχρι Θυμάρι και φτιάχνουν εγκαταστάσεις λουομένων κλείνοντας έτσι περίτεχνα τις παραλίες επεκτείνοντας κάθε χρόνο όλο και περισσότερο τα όρια τους. Κανένας δεν μιλάει κανένας δεν διαμαρτύρεται, το καταπληκτικώτερο είναι ότι δημοτική και κοινοτική αρχή δεν γνωρίζουν τίποτα, παράλυτοι παρακολουθούν το ξεσκαρτάρισμα της παραλιακής οδού αφού τα συμφέροντα τους ταυτίζονται. Κόμματα και σύλλογοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου αφού τι καλύτερι άλλοθι απο μια “αριστερή κυβέρνηση που διαφυλαττει τα συμφέροντα του λαού”

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.