Υποβαθμισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Σαρωνικού

Πλήρης υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου, από τους Δημοτικούς Συμβούλους, διαπιστώθηκε κατά τη συνεδρίαση της συζήτησης του Τεχνικού Προγράμματος του 2017 του Δήμου Σαρωνικού. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, κατά την ώρα της συζήτησης του κυριότερου θέματος της ημερήσιας διάταξης βρισκόντουσαν στην αίθουσα μόλις 13 Δημοτικοί Σύμβουλοι από τους 26. Επτά (7) Σύμβουλοι από την πλειοψηφία από τους δεκαέξι (16) και έξι (6) από τους δέκα (10) της μειοψηφίας. Παραβρέθηκαν επίσης μόνο οι δύο (2) από τους πέντε (5) Προέδρους των Δημοτικών κοινοτήτων. 

Κατά την έναρξη της συζήτησης εκνευρισμένη καλεί και τους παριστάμενους στο κτήριο Δημοτικούς Συμβούλους να εισέλθουν στην αίθουσα προκειμένου να ξεκινήσει την συνεδρίαση. 

Επί της ουσίας το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου είναι μειωμένο κατά 60% σχεδόν, σε σχέση με το προηγούμενο και αυτό αποδίδεται κυρίως στην κρίση που πλήττει βάναυσα και την τοπική αυτοδιοίκηση. Υπηρεσιακό Τεχνικό Πρόγραμμα το χαρακτήρισε ο Δήμαρχος στην εισήγησή του. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.