Το Ποτάμι. Ιδρύθηκε Δημοτική Ομάδα Δήμου Σαρωνικού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 5/3/2015, συνάντηση εθελοντών και φίλων του Ποταμιού, στο Δήμο Σαρωνικού.
Οι συγκεντρωθέντες αποφάσισαν να συγκροτήσουν Δημοτική ομάδα και όρισαν την εθελόντρια κ. Έλλη Φραγκοπούλου ως Συντονίστρια.

Η ομάδα θα πραγματοποιεί προγραμματισμένες συναντήσεις, τουλάχιστον μία φορά το μήνα σε κάποια από τις πόλεις που συνθέτουν τον Δήμο Σαρωνικού (Καλύβια, Ανάβυσσο, Παλαιά Φώκαια, Σαρωνίδα και Κουβαρά), με συγκεκριμένη θεματολογία που θα αφορά κυρίως τοπικά θέματα και θα υπάρχει ενημέρωση για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.
Στις συναντήσεις θα προσκαλούνται εντεταλμένα στελέχη του Ποταμιού, της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, οι οποίοι θα μεταφέρουν αμφίδρομα την πληροφόρηση, από και προς τα αρμόδια όργανα του κινήματος.
Αποφασίστηκε επίσης να δημιουργηθεί σελίδα στα Κοινωνικά Δίκτυα (Facebook, Twitter, Google), απ΄ όπου θα παρέχεται ενημέρωση προς τους εθελοντές, τους φίλους και ψηφοφόρους, για την δραστηριότητα της Δημοτικής Ομάδας. Η σελίδα ονομάζεται “Το Ποτάμι Εθελοντές Δήμου Σαρωνικού”. https://www.facebook.com/ethelontesaronikou
Καλούνται οι φίλοι του Ποταμιού στην περιοχή, που ενδιαφέρονται να ενημερώνονται για την πολιτική και τις θέσεις του, ή να συνδράμουν εθελοντικά το κίνημα, να γίνουν μέλη στις σελίδες και αν θέλουν μια περισσότερο ενεργή συμμετοχή να επικοινωνήσουν με την συντονίστρια κ. Έλλη Φραγκοπούλου.

Να τ΄αλλάξουμε όλα


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.