Τα παιδιά θέλουν αγάπη – Κοινωνική Στήριξη

Μετά την «Καλοκαιρινή Ραστώνη» ήλιος, ζέστη, θάλασσα, αλμύρα, διακοπές η Κοινωνική Στήριξη ξεκινάει και πάλι την πλεύση της στο χώρο της αλληλεγγύης. Ανοίγει τα πανιά της . σιγά σιγά. Σύνθημα της το απόφθεγμα του Στρατή Δούκα. «Δούλευε και σώζου Δούλευε και σώζε»

Για μένα αυτές οι φράσεις χαρακτηρίζουν την πορεία μου και ευχαριστώ όσους έχουν τις ίδιες ιδέες ζωής. Γιατί η αγάπη μεταμορφώνει, ας μην την αρνιόμαστε σε κανένα. 
Το πρόγραμμα της Κοινωνικής Στήριξης θα ξεκινήσει με τα Γεύματα Αγάπης στη «Στέγη Λαγονησίου». Στέγη που φιλοξενούνται παιδιά με Ειδικές Ανάγκες. 

Τα «Γεύματα Αγάπης» προσφέρουν στα παιδιά που φιλοξενούνται στο χώρο φαγητό και διασκεδάζουν με τις μουσικές επιλογές Dj. Όλοι οι εθελοντές που συμμετέχουμε στο πρόγραμμα χαιρόμαστε που βάζουμε και εμείς το λιθαράκι μας να κάνουμε τη ζωή τους πιο ευχάριστη. Εκτελείται εδώ και 10 χρόνια και είναι κατάθεση ψυχής.

Ευχαριστούμε φίλους χορηγούς μας που στήριξαν τη θερινή περίοδο το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο κατ’ οίκον και θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Έδωσαν δυνατότητα επιβίωσης σε φτωχές οικογένειες.

Επειδή ζούμε σε μία εποχή σύγχυσης και αναξιοπιστίας όπου οι ηθικές αξίες δοκιμάζονται, η συνεισφορά αποτελεί ορόσημο.

Η Κοινωνική Στήριξη προετοιμάζει 2 ωραίες εκδηλώσεις που σύντομα θα ανακοινώσει.

Αναστασία Τσιακάλου 

Πρόεδρος της Κοινωνικής Στήριξης


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.