Συνελήφθη υπεύθυνος επιχείρησης σκραπ στο Μαρκόπουλο

Μήπως πρέπει να γίνει έλεγχος και στα διαλυτήρια οχημάτων στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων, που στερείται ΚΕΛ;

Συνελήφθη στο Μαρκόπουλο, από αστυνομικούς του τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προσωρινά υπεύθυνος επιχείρησης σκραπ, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος. Συγκατηγορούμενός του είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος αναζητήθηκε προκειμένου να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο – αυτοψία που διενεργήθηκε σε υπαίθριο περιφραγμένο χώρο αποθήκευσης σκραπ, έκτασης περίπου πέντε στρεμμάτων, με τη συνδρομή υπαλλήλων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, διαπιστώθηκε ανεξέλεγκτη διάθεση, στο έδαφος, διαφόρων αποβλήτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στον χώρο υπήρχαν διάσπαρτα και εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες διάφορα απόβλητα. Η ανεξέλεγκτη διάθεση στερεών αποβλήτων και επικίνδυνων υγρών και ελαίων που διαπιστώθηκε επί του εδάφους, χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, προκαλούν υποβάθμιση του περιβάλλοντος και κίνδυνο ρύπανσής του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: forkeratea.com


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.